Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 03

Merginų grupė „Hit“ pristato dainą „Rudenėja gatvės“: įrašinėjant buvo ir ašarų

Merginų grupė „Hit“ ir vėl leido dienas studijoje tam, kad savo gerbėjus pradžiugintų dar vienu kūriniu. Nors nuolat koncertuojančios merginos ir sunkiai suranda laiko įrašams, tačiau daina „Rudenėja gatvės“ buvo ta, kuriai merginos neatsispyrė.
„Hit“
„Hit“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

„Kiekvienai iš mūsų ši daina reiškia skirtingus dalykus, tačiau visos turime istorijas, kurios paslėptos joje, bent vienoje eilutėje. Buvo momentų, kai net buvo sunku dainuoti ir akyse kaupėsi ašaros. Tai buvo viena jautriausių įrašų sesijų,“ – atskleidė grupės narė Miglė.

„Nors daina ritminga ir gali netgi priversti šokti, visuomet jaučiasi liūdesio gaidelė ir ji labai asmeniška“, – antrino grupės narė Gabija.

„Rudenėja gatvės“ – jau ketvirtoji sparčiai populiarėjančios grupės autorinė daina, kuri papildys populiarių ir vis publiką užvedančių hitų programą, kurią merginos vežioja po visą Lietuvą. „Hit“ net nežada sustoti ir ketina vėl greitai grįžti į studiją, kurioje jaučiasi kaip namie.

„Norime būti universalios, – sako merginos, – Norime klausytoją priversti ir šypsotis, ir išspausti ašarą, ir priversti šokti.“

Paklausykite grupės prodiuserio Karolio Šliažo bei teksto autorių Kristinos Karalytės ir Karolinos Kriukelytės „Hit“ atliekamos dainos „Rudenėja gatvės“.

VIDEO: HIT - Rudenėja gatvės (2016 official)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas