Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Milžiniško populiarumo turą pradėjusi „Dinamika“ Palangoje surengs du koncertus: jie bus kitokie

Viena ryškiausių visų laikų Lietuvos popmuzikos grupių „Dinamika“ po minias žmonių pritraukusio areninio turo ir sausakimšų salių užsienyje sustoti neketina. Didžiausi grupės karjeroje koncertai keliasi į Lietuvos vasaros sostinę. Legendinė grupė Palangoje surengs du įsimintinus koncertus, kur salė bus specialiai pritaikyta vasariškiems „Dinamikos“ pasirodymams.
Grupės „Dinamika“ koncertas Panevėžio arenoje
„Dinamika“ / Gyčio Vidžiūno nuotr.

Grupės susikūrimo 30-mečio proga dainininkė Irma Jurgelevičiūtė ir grupės įkūrėjas Gintautas Brokas paskelbė koncertiniam turui grįžtantys į didžiąją Lietuvos sceną. Šiemet į penkias didžiausias šalies arenas išgirsti legendinių „Ačiū Tau“, „Meilės lietus“, „Palinkėk man gero vėjo“, „Pirmoji naktis“ ir kitų dainų suplūdo virš 30 tūkst. klausytojų. Po jų „Dinamika“ leidosi į koncertus užsienyje – Osle, Londone, Dubline jie taip pat sulaukė stulbinančio išsiilgusių gerbėjų palaikymo.

VIDEO: Dinamika30 aftermovie / Kaunas

Gerbėjai, kurie praleido areninius „Dinamikos“ koncertus arba nori darkart pasinerti į saldžią nostalgiją, šią vasarą turės dar dvi progas Palangoje. Joje legendinė grupė surengs du koncertus su gyvo garso grupe. Pasirodymai Palangos koncertų salėje įvyks liepos 26 d. ir rugpjūčio 16 d.

„Prieš tokį sugrįžimą mums su Gintuku netrūko jaudulio, tačiau užlipus ant scenos ir pamačius besišypsančia minią, širdis pamažu nustodavo virpėti. Sulaukėme be galo šilto ir meilės kupino palaikymo iš mūsų gerbėjų, o tai įkvepia atiduoti visą save. Šių metų koncertai – vieni gražiausių mūsų grupės istorijoje, todėl nekantraujame pasimatyti ir vėl. Visus apkabinu ir kviečiu Palangoje dar kartą, kaip ir prieš keliasdešimt metų, patirti nerūpestingą jaunystės vasarą“, – sako I.Jurgelevičiūtė.

Teodoras Biliūnas/BNS/M.A.M.A. apdovanojimai
Teodoras Biliūnas/BNS/M.A.M.A. apdovanojimai

Gerai pažįstamų hitų kupinuose pasirodymuose arenose gerbėjai aistringai šėlo kartu su fenomenu tapusia „Dinamika“. Minia dainavo kiekvieną priedainį, o mylimos dainos ant kojų kėlė visus – sėdinčių beveik nebuvo. Kad žmonėms būtų daugiau erdvės šokti pagal iki širdies gelmių žinomus kūrinius, Palangoje nuspręsta vietoje dalies sėdimų vietų įrengti stovimą parterį.

Koncertuose Palangoje skambės visiškai naujos legendinių hitų versijos, kurios specialiai paruoštos 30-mečio turui ir išleistos CD bei vinilinės plokštelės formatais. Jų ir kitos „Dinamikos“ atributikos bus galima įsigyti koncertų metų arba el. parduotuvėje.

Įsimintiną reginį Palangoje kurs ne tik grupės hitai bei abejingų nepaliekanti atlikėjos Irmos energija, bet ir įspūdingi sceniniai kostiumai, kurie jau sulaukė liaupsių. Dizainerė, „The Pose brand“ įkūrėja Kamilė Bukauskaitė bei aukštosios mados meistrė Valerija Fic I.Jurgelevičiūtei sukūrė tris pribloškiančias sukneles.

Bilietus į koncertus Palangoje įsigyti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas