Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 11 07

MTV EMA: Spears dukart laimėjo, „Happyendless“ – ne

Ketvirtadienio vakarą Liverpulyje išdalinti MTV Europos muzikos apdovanojimai.
Grupės „Tokio Hotel“ vokalistas Billas Kaulitzas
Grupės „Tokio Hotel“ vokalistas Billas Kaulitzas / „Scanpix“ nuotr.

 Per 15-ųjų MTV EMA ceremoniją viso pasaulio internautų geriausiais išrinktus praėjusių metų muzikantus apdovanojo Džeimsas Bondas (Craigas Davidas), ryškioji Anastasia, Kelly Rowland, Leona Lewis, Bono iš U2 ir kitos žvaigždės. Scenoje kartu su tūkstančiais žiūrovų „Echo“ arenoje ir su milijonais gerbėjų, stebėjusių apdovanojimus per televiziją, šėlo „The Killers“, Pink, Beyonce, Duffy, Kanye West, po 14 metų pertraukos sugrįžę „Take That“ ir kiti pripažinti muzikantai.

Šiais metais du svarbiausius – geriausios atlikėjos ir geriausio albumo – apdovanojimus pavyko išpešti susitvarkiusiai ir sugrįžusiai Britney Spears. Už įtaigiausią dainą – „So What“ – apdovanota Pink. Geriausia gyvai grojančia grupe pripažinta „Tokio Hotel“. Du apdovanojimai ir dvi MTV statulėlės už „Geriausią roko grupę“ ir „Geriausią vaizdą“ atiteko „30 Seconds To Mars“. Labiausiai klausytojus papirkęs praėjusių metų debiutas – Katy Perry. O visų laikų geriausiu atlikėju pripažinta 70-ųjų žvaigždė Rickas Astley. Už geriausią „urban“ muzikos atlikimą apdovanojimas įteiktas Kanye West. Patys muzikantai geriausia praėjusiais metais išrinko Lil Wayne.

Kaip buvo pranešta anksčiau, legendinės grupės „The Beatles“ žvaigždei Paului McCartney padovanota statulėlė už nuopelnus muzikai.

Lietuviai „Happyendless“, šiemet išrinkti geriausiais Baltijos šalyse, antrosios statulėlės į Vilnių neparsiveš. Geriausiu Europoje išrinktas Turkijos dainininkas Emre Aydin. Lietuvaičių trijulė scenoje atliko savo hitą „Power Forever“, tačiau jų pasirodymas su popieriniais mikrofonais buvo įrašytas anksčiau – į didžiąją apdovanojimų sceną kartu su ryškiausiomis pasaulinėmis žvaigždėmis jiems užlipti neteko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai