Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Natalija Bunkė pasitinka vasarą su nauja daina: „Taps klausomiausia kiekvieno automobilyje!“

Dainininkė Natalija Bunkė kviečia pasitikti vasarą su jos nauja daina ir vaizdo klipu „Vasaros naktys“. Vos per vieną naktį naują vaizdo klipą sukūrusi žinoma moteris neabejoja šios dainos sėkme, anot jos, kai viską darai su didžiuliu, užsidegimu, aistra ir iš visos širdies – kitaip ir būti negali. N.Bunkė klipe nusifilmavo drauge su sese Kristina Ivanova. Dainininkės pasidalino ne tik vaizdo klipo filmavimo užkulisiais, bet ir atskleidė, kodėl jų ryšys toks ypatingas.
Natalija Bunkė su sese Kristina Ivanova
Natalija Bunkė su sese Kristina Ivanova / Asmeninio albumo nuotr.

„Labai džiaugiuosi, kad šiandien visi išgirs mano naują dainą. Aš ją įrašiau jau prieš keletą mėnesių ir vis tobulinau, laukiau, kada pagaliau galėsiu nufilmuoti vaizdo klipą ir pristatyti visiems savo gerbėjams. Labai tikiuosi, kad rezultatas patiks ir ši daina visu garsu skambės kiekvieno automobilyje. Vasaros naktys – ypatingos – mes leidžiam laiką su draugais, galbūt, keliaujam į romantiškus pasimatymus su antrąja puse, arba dalinamės paslaptimis su artimiausiais. Aš klipe norėjau parodyti tai, kad viskas, kas nutinka vasaros naktimis, yra be galo ypatinga. Mes su sese turim daugybę geriausių prisiminimų, kurie nutiko būtent vasaros naktimis, todėl vos pagalvojus apie klipą, norėjau, kad ji būtų šalia ir mes sukurtume dar daugiau įspūdingų akimirkų kartu“, – kūrybos įspūdžiais dalinasi Natalija Bunkė.

Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė
Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė

Kalbėdama apie artimą ryšį su sese, N.Bunkė sako, kad artimiausius žmones būtina vertinti, to nuo mažens jas mokė ir močiutė: „Prisimenu, kaip močiutė mums sakydavo – draugų gali turėti šimtus, bet sesės ar brolio gyvenime nepakeis niekas. Galit pasiginčyti, kažkur gali nesutikti nuomonės, bet galiausiai – jūs visuomet viena kitą palaikysite. Dabar, kai prisimenu savo jaunystės vasaros naktis – ryškiausi prisiminimai kyla su sese, kaip aptarinėdavom naujas simpatijas, dalindavomės paslaptimis, jei kuri vėliau grįždavom namo – kita visuomet dangstydavo prieš tėvus – Kristina mano geriausia „partner in crime“.”

Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė su sese Kristina Ivanova
Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė su sese Kristina Ivanova

K.Ivanova džiaugiasi, kad jos artimas ryšys su sese yra nepalenkiamas nei laiko, nei gyvenimo iššūkių: „Mes su Natalija esame vienu metu ir labai panašios, ir labai skirtingos, būtent tai mūsų ryšį daro dar stipresniu. Mes suprantame viena kitą be žodžiu, būna Natalija pažiūri į mane kažką sumąsčiusi ir aš jau suprantu, kad mūsų laukia nuotykiai, kuriuos prisiminsime ilgai. Taip nutiko ir su šio klipo filmavimu, ji pradėjo dalintis su manimi idėjomis, o aš iškart įsivaizduodama jos vizijas, mačiau lygiai tą patį vaizdą. Manau, kad sesės tikrai turi nematomą, ypatingą ryšį, kuris lydi visą gyvenimą. Daina „Vasaros naktys“ iš tikrųjų taps ne tik vasaros, bet ir sesių, geriausių draugių, ar draugų kompanijos hitu. Jau nuo pirmųjų akordų norisi šypsotis, pajusti laisvę ir mėgautis tuo, kas yra aplink. Aš jau dabar neabejoju, kad tiek važiuojant miesto gatvėmis pravirais langais, stebint saulėlydžius prie jūros ar maudantis naktiniame ežere – ši daina taps ta, kuri liudys daugybę geriausių vasaros prisiminimų.“

Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė su sese Kristina Ivanova
Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė su sese Kristina Ivanova

Natalija Bunkė kviečia šią dainą išgirsti ne tik visose muzikinėse platformose, bet ir drauge su ja, gyvai švęsti vasarą jau rugpjūčio 16 d., koncerte po atviru dangumi – Klaipėdos vasaros estradoje, kur ji yra paruošusi daugybę siurprizų, kurie nustebins visus jos gerbėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius