Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Natalija Bunkė sudrebino Klaipėdos estradą: karšti ispanai, Nainių duetas ir daugiatūkstantinė minia

Viena ryškiausių Lietuvos popmuzikos žvaigždžių Natalija Bunkė griausmingai pradėjo ilgąjį savaitgalį. Dainininkės įspūdingas šou sukvietė gerbėjus į pajūrį – „Vasaros estradą“ Klaipėdoje. Daugiatūkstantinę žiūrovų minią žavėjo didžiulė scena ir pirotechnikos specialieji efektai. Natalija Bunkė, kurią į sceną lydėjo ir gerai žinomi koncerto svečiai, gerbėjus nudžiugino atlikusi visus didžiausius savo hitus ir naujausias dainas.

Didžiausią karjeroje šou po atviru dangumi surengusi Natalija Bunkė žiūrovams paruošė daugybę staigmenų ir siurprizų. Publika šoko ir dainavo skambant populiariausioms dainininkės dainoms, kurias Natalija Bunkė atliko pati ir padedama kviestinių koncerto svečių. Išskirtinę šou programos dalį atliko profesionali šokėjų-vyrų trupė.

Luko Grušecko ir Evelinos Sabaliauskaitės nuotr./Natalijos Bunkės koncertas Klaipėdos „Vasaros estradoje“
Luko Grušecko ir Evelinos Sabaliauskaitės nuotr./Natalijos Bunkės koncertas Klaipėdos „Vasaros estradoje“

Ypač gausiai susirinkusius žiūrovus džiugino vienas populiariausių mūsų šalies elektroninės muzikos atstovų Jonas Nainys-Jovani. Natalija Bunkė į sceną kvietė ne tik Jovani, bet ir grupės „Mokinukės“ narę Simoną Nainę bei mylimiausią savo reperį Remį Retro, su kuriuo atliko didžiulės sėkmės sulaukusį hitą „Panelė verta milijono“ ir visai neseniai įrašytą naujausią dainą „Vasaros mergaitės“.

Publika neliko abejinga įspūdingam šokio šou, kurį scenoje surengė dainininkės vizitine kortele tapusi profesionalių šokėjų-vyrų trupė, specialiai dėl šio koncerto atvykusi iš Ispanijos.

Natalijos Bunkės koncerte Klaipėdos „Vasaros estrados“ scenoje skambėjo visos populiariausios dainininkės dainos „Kosmosas“, „Gėlių mergaitė“, „Lašas po lašo“, „Maža mergaitė“, „Paukštelis“, „Aš gyvenu“ ir daugelis kitų publikos pamėgtų hitų.

Fotogalerija:

Grandiozinį Natalijos Bunkės šou pristatė koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas