Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 03 05

Naują dainą išleidęs Valdas Kabutavičius karantinui dėkingas už įgyvendintą seną svajonę

Atlikėjas, muzikos prodiuseris ir renginių vedėjas Valdas Kabutavičius pristato savo naujausią dainą „Po audrų" ir atskleidžia, kad šios dainos tekstas jo rankose atsirado visiškai netikėtai, naršant po senus kūrinių eskizus.
Valdas Kabutavičius
Valdas Kabutavičius / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

„Esu iš tų žmonių, kurie mėgsta landžioti po praeities lentynas, vartyti senus albumus ar šniukštinėti po daug metų neatverstus archyvus, gulinčius kompiuteryje. Būtent toks atradimas įvyko su šia daina. Netikėtai rastas seniai parašytas tekstas tik ir sufleravo, jog privalau šiems žodžiams sukurti ir muziką", – sako naują kūrinį šiandien pristatantis atlikėjas.

Nors dainos žodžiai parašyti gerokai seniau, Valdas Kabutavičius šypsosi, jog jie puikiai atspindi ir šios dienos kontekstą kovojant su pasauline pandemija.

„Žinoma, kiekvienas klausytojas dainą interpretuos skirtingai pagal savo asmenines patirtis, tačiau esminė kūrinio žinutė tokia, jog nepaisant kokio dydžio sunkumai užgriūtų – juos įveiksime. O po tokių gyvenimo audrų viskas privalo būti tik geriau ir geriau. Paprasta, bet gražu ir teisinga", – apie dainos žodžius kalba muzikos prodiuseris.

VIDEO: Valdas Kabutavičius - Po audrų

Karantinas padėjo įgyvendinti svajonę

Valdas atskleidžia, kad nors dėl užsitęsusio karantino neįvyko daugybė planuotų renginių, koncertų ir švenčių, kurių kalendoriuje buvo apstu, šis neįprastas laikotarpis atlikėjui atnešė ir daug teigiamų dalykų.

„Pagaliau atradau laisvo laiko įgyvendinti vieną iš savo svajonių – įsirengti profesionalią garso įrašų studiją ir pradėti dirbti ne tik su savo projektais, bet ir su kitais atlikėjais. Žinoma, tai pareikalavo nemažai laiko ir finansų, tačiau svajonė buvo to verta.

Atrodo, kad šiuo metu gyvenu sniego gniūžtės efektu – kuo daugiau darau, tuo veiklos vis daugėja. Priimu tai kaip gerą ženklą ir įvertinimą, kad viską darau teisingai, kad atlikėjai ir žmonės, su kuriais dirbu vertina mano darbą bei pastangas, o tai priverčia dar labiau stengtis ir tai pateisinti", – džiaugiasi Valdas ir priduria, kad dabar visą energiją skiria kūrybai, o vasarai atėjus tikisi, jog šilti vasaros vėjai atneš ir renginių sektoriaus atsigavimą, kadangi visi be proto pasiilgę gyvo ir smagaus buvimo kartu.

Asmeninio albumo nuotr./Valdas Kabutavičius
Asmeninio albumo nuotr./Valdas Kabutavičius

Artimiausi planai – paslaptyje

Pasiteiravus apie ateities planus Valdas Kabutavičius juokaudamas atkerta, jog laimė mėgsta tylą.

„Tokių sparnuotų frazių prisiklausęs bijau per daug prisikalbėti, nes esu prietaringas žmogus, mėgstu spjaudytis per petį, žinoma, atsargiai", – juokiasi V.Kabutavičius ir vis tik prasitaria, kad artimiausiuose planuose yra tikslas nesiblaškyti, visą dėmesį sutelkti ties kūryba savo naujoje studijoje ir minti dviračio pedalus užmiestyje, kas skatina tik dar didesnį įkvėpimą naujiems darbams.

„Juokas ar ne, bet dviračio minimas ne tik sportas, bet ir puiki terapija, kurios metu pabūni su savimi, pravėdini galvą, susidėlioji mintis, dėl ko į studiją grįžti su dar didesne jėga", – apie savo veiklas pasakoja V.Kabutavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas