Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 03 19

Naujame Justino Bieberio albume „Justice“ – jautrios ir padėkos žmonai Hailey kupinos dainos

Dviejų „Grammy“ statulėlių ir dar keliolikos nominacijų savininkas Justinas Bieberis išleido ilgai lauktą, šeštą studijinį albumą „Justice“.
Justinas Bieberis Amerikos muzikos apdovanojimuose
Justinas Bieberis Amerikos muzikos apdovanojimuose / Vida Press nuotr.

Albume be naujų kūrinių, kurie įrašyti drauge su garsiais atlikėjais, tokiais kaip Khalid, Burna Boy, Chance The Rapper, Benny Blanco ir kitais, galima išgirsti ir jau anksčiau išleistas bei didelio populiarumo sulaukusias dainas „Hold On“, „Anyone“, „Lonely“, „Holy“, taip pat singlą „Peaches“.

Prieš pat albumo išleidimą Justinas Bieberis pasirodė kanalo „NPR Music“ „Tiny Desk“ koncertų serijoje, kur pademonstravo, kaip jo kūriniai skamba gyvai.

Koncerto ištraukos galite pasiklausyti čia:

VIDEO: Justin Bieber: Tiny Desk (Home) Concert

Albumas „Justice“ net pandemijos akivaizdoje grąžino Justiną į sceną, kur jis dar kartą įrodė, kad gyvi pasirodymai yra jo stiprioji pusė.

Anksčiau išleistas dainas jis jau atliko naujametiniame „T-Mobile“ koncerte, „Nickelodeon“ vaikų pasirinkimo apdovanojimų ceremonijoje, net du kartus koncertavo „Saturday Night Live“ laidoje ir kituose renginiuose.

Akylesni klausytojai galbūt pastebėjo, kad naujajame Justino Bieberio albume didžioji dalis dainų parašytos apie jo sutuoktinę Hailey Bieber arba jai. Vienas jautriausių mylimajai skirtų kūrinių – „Unstable“.

Kaip sufleruoja pavadinimas, ši daina – odė laikotarpiui, kuomet Justinas Bieberis jautėsi netvirtai ir net bandė „atbaidyti“ nuo savęs Hailey.

„Man tai labai jautri daina, nes maždaug prieš metus jaučiausi labai blogai, – prieš albumo pasirodymą „The Sun“ sakė dainininkas. – Laimei, šalia turėjau žmoną, tad ir šios dainos pagrindinė žinutė yra „Mylėjai mane, kai buvau nepastovus.“

„Ji man padėjo ir toliau mane mylėjo tuo iššūkių kupinu, labai sudėtingu laikotarpiu. Taigi, tas žmogus dainoje – tai aš“, – tęsė atlikėjas, vildamasis, kad šią dainą supras ir jo gerbėjai, buvę tokioje pat padėtyje.

Dainą „Unstable“ išgirsti galite čia:

VIDEO: Justin Bieber - Unstable (Visualizer) ft. The Kid LAROI

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas