Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 03 18

Naujas grupės „Inkilai“ kūrinys – apie kiekvieno žmogaus unikalumą: išgirskite

Mes linkę vertinti kitus, kabinti etiketes „geras“ ar „blogas“. O juk gali būti, kad kažkam tas pats žmogus geras, o kažkam – blogas. Tikrąsias vertybes apdainuojanti grupė „Inkilai“ pristato gerbėjams ypatinga nuotaika alsuojantį vaizdo klipą ir dainą „Vienintelis toks“.
Grupė „Inkilai“
Grupė „Inkilai“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

„Dažnai mes linkę galvoti, kad esame geresni arba blogesni už kažką. Pripratę save per daug sureikšminti arba per daug nuvertinti,“ – pasakoja grupės „Inkilai“ narys Laimonas Jančas.

„Vienoje Indijos šventykloje ant sienos yra užrašyti nuostabūs žodžiai apie kiekvieną iš mūsų: mes kilę iš nektaro, mes esame nektaras ir mūsų paskirtis yra skleisti nektarą. Bet tam, kad save tokį atrastum, pirmiausia reikia suprasti, kad kiekvienas iš mūsų yra unikalus ir nepakartojamas ir kad niekada nebūsime nei geresni, nei blogesni už ką nors kitą.“

Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Inkilai“
Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Inkilai“

Pavasaris, šiluma, jaukūs susitikimai ir brangūs prisiminimai – vaizdo klipas dvelkia jau kiek primirštu gyvenimu, kai galėjome apkabinti seniai išsiilgtus žmones, kalbėtis su jais apie tai, kas svarbu. Be noro vertinti ir skirstyti. Naujausiame grupės „Inkilai“ vaizdo klipe, kurį sukūrė Mantrimas Šeškus, filmavosi dueto draugai ir artimieji, užfiksuotos jaukios akimirkos vasarą, kai bendravimas ir susitikimai galėjo būti kasdienybe.

Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Inkilai“
Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Inkilai“

„Šis laikas turbūt savaime mus pastūmėja labiau vertinti draugus, artimuosius, laiką su jais, bendravimą. Norisi tikėti, kad į santykius žvelgsime kitomis akimis – labiau dėkojant nei vertinant. Branginant laiką, praleistą drauge,“ – mintimis dalijasi grupės „Inkilai“ narys Paulius Adomėnas.

Dainos „Vienintelis toks“ priedainyje skambanti mintis - „nei geresnis, nei blogesnis, tikrai kažkam dar įdomesnis“ – kviečia priimti ir save, ir kitus, neskubėti lipdyti etikečių.

Naujausią grupės „Inkilai“ kūrinį - dainos „Vienintelis toks“ vaizdo klipą galite pamatyti čia:

VIDEO: Inkilai - Vienintelis toks

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas