Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 03 17

Naujosios bangos avangardas „Devilstone“ festivalyje – „HMLTD“

Į alternatyvios muzikos festivalį „Devilstone“ liepos 14–17 d. atvyksta nenuspėjamos muzikos ir neįtikėtinų pasirodymų kūrėjai, jaunosios kartos balsas – „HMLTD“ iš Jungtinės Karalystės.
„HMLTD“
„HMLTD“ / Organizatorių nuotr.

„HMLTD“ žavi gotišku glam stiliumi, avangardu, išprotėjusiais gyvais pasirodymais ir labai spalvingu įvaizdžiu. Vos nuvilnijo pirmosios naujienos apie „HMLTD“ debiutą, Didžiosios Britanijos muzikos padangė įgavo žymiai margesnių spalvų.

Nors jų muzika dažniausiai apibūdinama kaip punk rock, joje galima išgirsti įvairių stilių ir žanrų elementų: punk, glam, synth-pop, electro, hip-hop ar net folk. Apie grupės neįtikėtinus gyvus pasirodymus Londone sklando gandai ir mitai...

„HMLTD“ savo kūrybą atranda nuobodulyje, kylančiame žiūrint į kitus atlikėjus. Jiems svarbiausia, kad kiekviena parašyta daina būtų savita ir neskambėtų taip, kaip kitos. Būtent todėl, kad du kartus nesukurtų panašaus skambesio kūrinio, jų muzikoje pinasi žanrų įvairovė.

VIDEO: HMLTD - LOADED

„HMLTD“ pasirodymai – neprognozuojamas muzikos, mados, dizaino teatras, kupinas kostiumų, dekoracijų ir spalvų. Įtraukiami ir patys žiūrovai. Po šios grupės koncertų retkarčiais tenka net ir išmesti dažais permirkusius drabužius. Grupė dar neturėjo dviejų vienodų gyvų pasirodymų.

Dvidešimtmečiai vaikinai iš Londono, jaunosios kartos balsas „HMLTD“, liepos 14–17 d. pasirodys festivalio „Devilstone“ „Barbablu“ scenoje Anykščiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas