Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nombeko Augustė pristato singlą „Vaikštai per mane“: dainoje – ir asmeninė patirtis

Atlikėja, dainų autorė Nombeko Augustė klausytojams dovanoja naują kūrinį „Vaikštai per mane“ kartu su muzikiniu vaizdo klipu. Nombeko pristatydama dainą sako, jog pagrindinė jos žinutė yra glaudžiai susijusi su opia šių dienų problema – psichologiniu ir fiziniu smurtu artimoje aplinkoje: „Mano lūkestis, kad žmogus, patiriantis panašius išgyvenimus nesijaustų vienišas bei pasvarstytų ar tikrai verta kentėti nemalonias patirtis.“
Nombeko Augustė
Nombeko Augustė / Emilės Dūdonytės nuotr.

„Nors dažnai dainos sukasi aplink romantinius santykius, „Vaikštai per mane“ pagrindinė žinutė gali būti tinkama bet kokiems artimesniems žmogiškiems ryšiams“, – sako dainą pristatanti atlikėja.

Dainoje taip pat galima įžvelgti ir atlikėjos asmeninės patirties, jos aplinkoje girdėtų istorijų ir iki šiol televizijoje populiarių laidų, kurių pagrindinis siužetas yra buitiniai konfliktai.

Atlikėja Nombeko Auguste jau kurį laiką norėjo paliesti šią temą, tačiau nerado tinkamos formos ir skambesio. Nombeko džiaugiasi, kad „Vaikštai Per Mane“ yra geras rimtos temos ir populiarios muzikos skambesio derinys: „Manau atradome neblogą balansą – dainos žodžiuose užfiksuota rimta šių laikų problema, tačiau ji pateikiama klausytojo ausiai patraukliu skambesiu“, – sako dainų autorė ir atlikėja.

Kartu su nauju singlu „Vaikštai Per Mane“ atlikėja taip pat pristato ir muzikinį vaizdo klipą, kurios pagrindiniu akcentu tapo raudona spalva. Kaip teigia dainos autorė ši spalva simbolizuoja pavojų ir asocijuojasi su veikėjo pasakojama istorija. Klipo siužetas – istorija, kuomet veikėjas jaučiasi įkaltintas ryšyje su kitu žmogumi, negali nutraukti santykių ir atrodo, jog dar yra vilties juos išsaugoti.

„Muzikiniame klipe matomos virvės, badantys pirštai dar aiškiau atspindi šiuos jausmus. Rakto skylutė buvo pasirinkta turint omenyje, kad ne visada žinome, kas vyksta kitų gyvenimuose už uždarų durų“, – pristatydama „Vaikštai Per Mane“ vaizdo klipą sako atlikėja.

Atlikėja tikisi, jog artimiausiu metu pavyks išleisti ir dar vieną kūrinį, kartu su vienu iš kylančių Lietuvoje atlikėjų ir kolega. Nombeko Augustė planuoja padovanoti ir daugiau savo solinių singlų ir sako, kad jos pagrindinis tikslas kūryboje – kurti kažką prasmingo.

VIDEO: Nombeko Auguste – Vaikštai Per Mane

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito