Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norbertas pristato naują singlą „Sapnas“: „Paskatino mane išeiti iš komforto zonos“

Norbertas – vienas perspektyviausių jaunosios kartos atlikėjų Lietuvoje. Savo kūrybingumą vaikinas išreiškia, kurdamas įtraukiantį turinį socialiniuose tinkluose bei rašydamas dainas, kurios vos tik išvysta dienos šviesą – nepalieka abejingo nei vieno klausytojo.
Norbertas Liatkovski
Norbertas Liatkovski / s

Šiandien atlikėjas dovanoja naują singlą – „Sapnas“, kuriame, praplėtęs savo komforto zonos ribas, Norbertas dar labiau atsiskleidžia ne tik kaip dainų autorius, bet ir išskirtine charizma pasižymintis artistas.

Papasakok apie šios dainos kūrimo procesą – kuo jis tau ypatingas?

Dainos „Sapnas“ kūrybinis procesas buvo išskirtinis tuo, kad jame turėjau išlipti iš savo „tradicinio“ muzikos žanro. Tame dažniausiai yra visa magija – kartais tai, ko mes labiausiai vengiam arba galvojam „nežinau ar tai man“, tas labiausiai pasiteisina ir nustebina. Be abejo, šią dainą kurti buvo ypatinga patirtis dar ir dėl to, kad prie jos prisidėjo nuostabūs bendraautoriai, su kuriais iki šiol nebuvau kūręs. Jie paskatino mane išeiti iš komforto zonos ir išbandyti save kitame amplua.

Stopkadro nuotr./Norbertas Liatkovski
Stopkadro nuotr./Norbertas Liatkovski

Kodėl daina vadinasi „Sapnas“?

Praėjus kūrybinės stovyklos pirmai dienai, turėjome tik instrumentinę dainos versiją. Man pati pirmutinė kūrinio stadija, kada nėra dar aiškios struktūros, dažniausiai jau padiktuoja, kokią emociją transliuos kūrinys, apie ką jis bus. Išėjau iš studijos, užsidėjau ausines ir, eidamas pro žydinčią šermukšnių gatvę, jaučiausi kaip sapne. Vien iš melodijos gimė pavadinimas.

Stopkadro nuotr./Norbertas Liatkovski
Stopkadro nuotr./Norbertas Liatkovski

Vaizdo klipas – persmelktas besibaigiančios vasaros lengvumu, suteikia magiškus jausmus. Kuri klipo scena tau pačiam patinka labiausiai?

Yra dvi klipo scenos, kurios man patinka labiausiai – tai maudynės su rūbais ežere ir šokis ant tiltelio, leidžiantis saulei. Šios scenos man labiausiai apibūdina vasaros šilumą, žaismingumą ir gyvenimo džiaugsmą. Fone tviskantis vanduo, kerintys miškai ir vasarą palydinti saulė – padėjo sukurti magišką svaigulio jausmą, kuriuo persmelkta ši daina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas