Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 07 31

„OpenPlay“ pristato naują Roko kūrinį: leis prisiminti pirmąją meilę

Rokas (Rokas Jančiauskas, 21) klausytojams pristato naują, 80-ųjų ritmais įamžintą šiuolaikišką meilės baladę „Tu man“. Vasaros pabaigai puikiai tinkantis kūrinys privers prisiminti tai, ką patiria kiekvienas – pirmą meilę. Kaip ir kitas atlikėjo singlas „Taip toli“, surinkęs puse milijono peržiūrų „Youtube“ platformoje, ši daina išleidžiama po „OpenPlay“ įrašų kompanijos vėliava. Atlikėjas aktyviai dalyvauja savo dainų aranžavimo procese, pats kuria joms vizualinį turinį ir nekantrauja pristatyti dar daug muzikos vis didėjančiam gerbėjų ratui.
Rokas Jančiauskas
Rokas / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 3 Rokas Muzika Dainos

„Rašydamas dainas pastebėjau, kad labiausiai „prilimpa“ tos, kurios, atrodo, pasirašo pačios savaime. Taip atsitiko ir su „Tu man“ – žodžiai bei melodija atsirado labai greitai, daug negalvojant, tiesiog iš geros emocijos. „Tu man“ labai gerai atspindi mano muzikinį skonį ir stilių, kuris artimas šiandieninei mano kūrybai. Tikiuosi, kad klausytojams bus pažįstami nuoširdūs jausmai, sudėti šioje dainoje, ir frazės, tokios kaip „visus stogus nurovei“, – sako Rokas.

Fotosesijos akimirkos – galerijoje:

„Tu man“ klipe vaizduojama būsena, kai tik prasidėjus naujiems jausmams, viskas atrodo nuspalvinta rožinėmis spalvomis. Praradus realybės suvokimą žmogus gyvena fantazijoje, kai akimirkos, praleistos su kitu žmogumi, atrodo reikšmingesnės, nei yra iš tikrųjų.

Žiūrėkite klipą:

VIDEO: Rokas - Tu Man

Tai daina romantikams, skirta klausytis leidžiant šiltas vasaros naktis ant stogų. Klipo kadruose su abejonių pilna kasdienybe persipina svajingas vidinis pasaulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas