Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 08 05

Paskutinė „Chinese Man“ turo stotelė „Lofte“: koncertas truko net 2,5 valandos

Energingo triphipo trejetas iš Prancūzijos vakar surengė paskutinį „Shikantaza“ turo koncertą, kurio metu pasirodydavo ant scenos kartu su žymiais MC „A State of Mind“ ir „Youthstar“. Per trejus metus surengę per 130 pasirodymų ir aplankę net 19 šalių muzikantai užbaigė turą „Lofte“.
„Chinese Man“ koncerto akimirka
„Chinese Man“ koncerto akimirka / Gražvydo Kaškelio nuotr.

Pasirodymas, turėjęs trukti viso labo 75 minutes, užsitęsė net 2,5 valandos – atlikėjams taip patiko publika ir betarpiška „Lofto“ atmosfera. Tai jiems buvo itin emocingas ir svarbus pasirodymas, nes su šia programa ir kviestinių atlikėjų sudėtimi jie ateityje jau nebekoncertuos.

Žinomam Lietuvos DJ Eroott apšildžius publiką, „Chinese Man“ pasirodymo metu susirinkę klausytojai galėjo išgirsti kūrinius iš įvairių grupės kūrybos laikotarpių, įskaitant ir garsiuosius „I’ve got that tune“ ir „Get up“, kuriuos muzikantai paliko pačiai pabaigai.

Daug padėkų vieni kitiems ir publikai išreiškę grupės nariai High Ku, Sly ir Zé Mateo supažindino klausytojus ir su vienu iš grupės ritualų, kurio metu jie susikibę visa gerklę rėkia „Blah!“.

Koncerto akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas