Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešinti kadrai iš „Lietuvos balso“ Klaipėdoje: Mantas Jankavičius dainuos su jam brangiu žmogumi

Rugsėjį startavęs dvyliktasis „Lietuvos balsas“ projekto sezonas nuo pat pradžių prikaustė Lietuvą prie televizijos ekranų. Kol televizijos eteryje geriausi balsai šalyje ir toliau kaunasi dėl vietų mokytojų komandose, projektas jau šią savaitę ruošiasi naujų etapų filmavimui – Klaipėdos „Švyturio“ arenoje šį ketvirtadienį, šeštadienį ir sekmadienį įvyks dvikovų, nokautų ir kryžminių kovų filmavimai, kuriuose pasirodys visi į mokytojų komandas patekę įspūdingi balsai.

Klaipėdos publika pirmoji turės galimybę išvysti ir visas penkias šio sezono muzikos žvaigždes mokytojų kėdėse ir gyvai stebėti jų dalyvių kovą dėl vietų didžiajame finale. Tačiau projekto mokytojai ruošia ir daugiau staigmenų atvykusiems žiūrovams – šeštadienį įvyksiančiuose nokautų filmavimuose jie sukurs negirdėtus duetus su kitomis muzikos žvaigždėmis, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

LNK nuotr./„Lietuvos balso“ 12 sezono repeticijos Klaipėdoje
LNK nuotr./„Lietuvos balso“ 12 sezono repeticijos Klaipėdoje

„Į Klaipėdą sugrįžome su nauja energija, kurios jau pilna „Švyturio“ arena. Čia jau gaudžia arenos sienos nuo dalyvių repeticijų prieš dvikovų šou. Šiemet Klaipėdos laukia ypatingos muzikos kovos, kurias esame pasiruošę pagardinti išskirtinėmis staigmenomis. Neabejoju, kad susirinkusiems žiūrėti filmavimų gyvai bus labai įdomu pirmiems stebėti visų penkių mokytojų dinamiką. Prie Jessicos, Beno, Manto ir Gabrielės pirmąkart prisijungs Free Finga, iki šiol savo komandą rinkęs atskirame slaptajame kambaryje.

Visi mokytojai jau ne vieną mėnesį dirba kartu su savo komandos dalyviais, kad kiekvienas pasirodymas scenoje būtų vertas didžiosios „Balso“ scenos. Šių metų kovų šou gardins ir muzikinės staigmenos, kurias ruošia patys mokytojai – „Balso“ scenoje gims netikėti duetai. Proga kai kuriuos iš jų pamatyti gyvai gali pasitaikyti tik kartą gyvenime“, – sako projekto vyriausiasis prodiuseris Gediminas Jaunius.

LNK nuotr./„Lietuvos balso“ 12 sezono repeticijos Klaipėdoje
LNK nuotr./„Lietuvos balso“ 12 sezono repeticijos Klaipėdoje

Švyturio arenoje laukia išties ypatingi pasirodymai – šeštadienį čia duetus sukurs Jessica Shy kartu su grupės „Antis“ lyderiu Algirdu Kaušpėdu, Gabrielė Vilkickytė ir Gamka, Free Finga ir Egidijus Sipavičius, Benas Aleksandravičius ir Andrius Mamontovas, Mantas Jankavičius pirmą kartą scenoje pasirodys su savo sūnumi Benu.

Kovų filmavimuose apsilankys ir dar daugiau žvaigždžių – šeštadienį projekto scenoje pasirodys atlikėjai, kurie kadaise pirmuosius žingsnius scenoje žengė būtent „Lietuvos balso“ projekte. Savo pasirodymus Klaipėdos publikai ir visam projektui dovanos Monika Marija, Nombeko Augustė, Vilius Popendikis, grupė T3 ir Gabrielius Vagelis. Išskirtinį muzikinį atidarymo šou sekmadienį vyksiantiems kryžminių kovų filmavimams ruošia ir projekto vedėjai – Rolandas Mackevičius ir Eglė Jurgaitytė.

Dvikovų filmavimai Klaipėdos „Švyturio“ arenoje įvyks ketvirtadienį 16:30 val. ir 20:00 val. Nokautai – šeštadienį 13:30 val. ir 20:00 val. Kryžminės kovos, kuriose paaiškės dešimt dalyvių keliaujančių į didįjį projekto finalą – sekmadienį, 17:30 val.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas