Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 11 02

Po metų kūrybinės tylos Dua Lipa pristatė naują dainą: netrukus išleis ir albumą

Popmuzikos dievukė, Didžiosios Britanijos atlikėja Dua Lipa pristatė naują savos kūrybos dainą „Don’t Start Now“ – tai pirmas kūrinys iš netrukus pasirodysiančio atlikėjos antrojo albumo.
Dua Lipa
Dua Lipa / „Warner Music“ nuotr.

Dienos šviesą po beveik metų pertraukos išvydo ilgai lauktas naujasis Dua Lipos singlas „Don’t Start Now“. Kūrinys – „Nu Disco“ stiliaus hitas. „Don’t Start Now“ suteiks jums adrenalino antplūdį, tai pozityvumo ir pasitikėjimo savimi pripildytas šokių muzikos hitas.

„Šią dainą nusprendžiau išleisti pirmiausia, nes norėjau užversti vieną gyvenimo puslapį ir pradėti viską iš naujo, – sako Dua. – Į naują erą su nauju garsu! Tai daina apie judėjimą į priekį ir savo tikslų siekimą. Dėl savo pasirinkimo jaučiuosi užtikrintai ir dėl to, kad su ta pačia komanda parašėme „New Rules”.

Kartu su singlu „Don’t Start Now“ pasirodė ir vaizdo klipas, jį režisavo garsus muzikinių vaizdo klipų režisierius Nabil, anksčiau dirbęs su Kanye West, „The Weeknd“, Jamesu Blake‘u ir Bonu Iveru.

Įvertinkite naująjį atlikėjos darbą:

VIDEO: Dua Lipa - Don't Start Now (Official Music Video)

2015-aisis pasirodžiusio debiutinio atlikėjos albumo kopijų iki šios dienos parduota daugiau kaip 4 mln., singlų – 40 mln. Tai – daugiausia perklausų per visą istoriją sulaukęs moters atlikėjos albumas „Spotify“ platformoje.

Dua taip pat yra jauniausia moteris solistė „YouTube“ platformoje sulaukusi 1 mlrd. peržiūrų, ji taip pat laimėjo 3 „BRIT“ „Geriausios metų atlikėjos“ apdovanojimus 2 „Grammy“ – vieną kaip „Geriausia nauja atlikėja“, o kitą už bendrą šokių muziko darbą su „Silk City“.

„Sveiki atvykę į naują erą“, – drąsiai sako viena populiariausių šių dienų atlikėjų Dua Lipa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas