Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 02

Prieš „Parranda Polar“ koncertą Vilniuje – grupės videointerviu apie vasarą ir pomėgius

Pirmadienį, liepos 2-ąją, menų fabriko „Loftas“, „LRT Opus terasoje“ – skambės egzotiški pietietiški rimtai, nes scenoje šėls „Parranda Polar“.
Grupė „Parranda Polar“
Grupė „Parranda Polar“ / Organizatorių nuotr.

Karibų pakrantę galima susipakuoti ir parsivežti į Lietuvą. Taip padarė „Parranda Polar“ vaikinai, prieš tris metus ėmę populiarinti gimtinėje dar neatrastą kumbijos žanrą. Tropinę karštinę ant scenos jie kuria akordeonu, perkusija, bosine gitara ir balsais. Rezultatas – laimingi, atsipalaidavę, šokantys klausytojai.

Asmeninio albumo nuotr./„Parranda Polar“
Asmeninio albumo nuotr./„Parranda Polar“

Neseniai išleistu debiutiniu albumu „Mucho Frio“ vaikinai įrodė – grupės kuriama kumbija gali sėkmingai pasakoti apie karštį, kokio lietuviškas klimatas dar nematė. Jei jums karšta, darosi sunku nešokti ir nesišypsoti, gali būti, jog kažkur netoliese groja „Parranda Polar“.

Belaukiant koncerto, jūsų dėmesiui – trumpas ir nuotaikingas video interviu su „Parranda Polar“ apie vasarą ir pomėgius.

VIDEO: LRT OPUS terasas: Parranda Polar interviu

Kiekvieną savaitę nuo pirmadienio iki ketvirtadienio veiksianti „LRT OPUS terasa“ draugiška visiems: ir geros muzikos gerbėjams, ir šeimos, ir vaikams, ir gyvūnams.

Vakaro įėjimo kaina – 3 eurai su „Facebook“ R.S.V.P., kitiems – 5 eurai. Bilietus galima įsigyti internetu arba prie durų. „LRT OPUS terasą“ vilniečiai ir miesto svečiai ras vidiniame menų fabriko „Loftas“ kieme (įėjimas iš Panerių g. 37 pusė, pro prekybos centro „Iris“ vartus).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas