Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 04

„Radistai“ grįžta į Kauną – rengia beprotišką vienos nakties šou

Vis dažniau kalbama, kad su kiekviena diena Lietuvoje vakarėlių skaičius tik didėja, tačiau daugelyje jų veiksmas – nuobodėja. Tiesa, aktualiausia visuomet išlieka vakarėlio programa, bet ilgėjantis pasilinksminimo vietų ir jų organizuojamų renginių sąrašas labai sparčiai plečia lankytojų poreikių spektrą.
„Radistai Future Arena Show“
„Radistai Future Arena Show“ / Asmeninė nuotr.

Kintančius vakarėlių kultūros dėsnius Kauno lofto „Gargaras“ komanda visuomet analizuoja išsamiai, todėl nesudėtinga pastebėti, kad ši vieta nerungtyniauja su klubais savo renginių skaičiumi. Didesnį dėmesį lofto įvykių organizatoriai skiria kokybei ir taip stengiasi pateisinti svečių lūkesčius.

Galbūt todėl kas kartą vartus pravėręs svečias čia gali pasijusti tarsi vienos nakties festivalyje. Beje, būtent į tokį beprotišką vakarėlį, o dar tiksliau, vienos nakties šou „Gargaras“ kviečia jau balandžio 7-ąją: puikiai visiems radijo klausytojams ir šokių muzikos gerbėjams žinomi „Radistai“ grįžta į laikinąją sostinę su ypatingu pasirodymu.

„One night show“ – renginio pavadinimas pasako labai daug, todėl klausimų, ar bus galima ateityje išvysti tokį pasirodymą, iškilti neturėtų. Šią išskirtinę naktį prie „Radistų“ taip pat prisijungs ir keli vakarėlio svečiai: grupės „Freaks on Floor“ vokalistas Justinas Jarutis ir ištikimiausiems šalies klubinėtojams žinomas didžėjų duetas „G-spot DJ‘s“.

Atrodo, kad naktis nusimato ypatinga vien dėl programos sąstato? Tuomet derėtų paminėti dar porą pasiruošimo detalių: nepaisant galingo garso sistemų, azoto patrankų, nustebinti žadama ir šviesų bei lazerių šou.

Jokia paslaptis, kad „Radistai“ ne tik žino paslaptį, kaip šokių aikštelėje užkurti pirtį, bet ir puikiai išmano, kaip organizuoti išskirtinius pasirodymus. Vienas iš įrodymų – prieš keletą metų Jono Nainio ir Rolando Mackevičiaus iniciatyva užkurtas festivalis „Radistai Village“. Kasmet Obuolio salą, kurioje vyksta dvi paras besitęsianti fiesta, užplūsta keli tūkstančiai elektroninės muzikos gerbėjų. Ir – taip, šiuo metu festivalis yra vienas didžiausių Lietuvos elektroninės muzikos padangėje.

Taigi, balandžio 7-ąją, „Gargare“ radijo chuliganai Jonas ir Rolandas darys tai, ką sugeba geriausiai: sukurs ypatingą, Naujųjų metų šventę priminsiančią atmosferą ir drebins Kauno lofto sienas garsia, kokybiška, šokti prievartaujančia muzika. Todėl tam, kad prisimintumėte, kaip kuriami neišdildomi įspūdžiai, telieka nusiteikti vienos nakties fiestai bei pasirodyti tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas