Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 10

Radžio premjera: pirmas vaizdo klipas „Nekaltinu savo likimo“ atskleidžia jo gyvenimo istoriją

Radžio Aleksandrovičiaus (31) gerbėjai džiūgauja – dienos šviesą išvydo pirmas profesionalus jo vaizdo klipas. Dainininkas pristato naują dainą „Nekaltinu savo likimo“ ir specialiai jai sukurtą vaizdo klipą.
Radžis Aleksandrovičius
Radžis Aleksandrovičius / Klipo stop kadras

„Vaizdo klipas labai šviežias, tik vakar viską užbaigėme, nors dar šiandien dėliojome paskutinius štrichus“, – 15min sakė Radžis.

Daina „Nekaltinu savo likimo“ pasakoja itin asmenišką Radžio gyvenimo istoriją. Šiam kūriniui žodžius parašė Gintaras Zdebskas, kurie nuo pirmos iki paskutinės eilutės atspindi Radžio gyvenimo istoriją.

Asmeninio albumo nuotr./Radžis Aleksandrovičius
Asmeninio albumo nuotr./Radžis Aleksandrovičius

„Daina ir klipas yra apie mano gyvenimą, svajones ir likimą. Kaip bebūtų, viskas išėjo taip, kaip ir turėjo išeiti! Tai yra trapu, paprasta, bet neprasta. Būkite laimingi kaip aš, nors gyvenimas ir nelepino“, – sakė Radžis.

Vasariškai gaivų, lietuviškos gamtos apsuptyje, aplink Trakų rajone esančius ežerus, filmuotą klipą kūrė operatorius ir montuotojas Tomas Ramašauskas.

„Tai pirmas mano profesionalus ir muzikalus vaizdo klipas. Esu labai laimingas ir dėkingas Gintarui, Tomui – jie labai padėjo. Gintaras sukūrė dainą nuo... iki..., jis taip perėjo per mano gyvenimą, jis pataikė 100 procentų“, – 15min kalbėjo Radžis.

Pasak jo, linksmas dainas publika visuomet lengvai priima, jos greitai sulaukia populiarumo, tačiau dėl to, kad lėto tempo, ramesni kūriniai taptų hitais – dėl to reikia pasistengti.

Dainos „Nekaltinu savo likimo“ pavadinimą Radžis interpretuoja filosofiškai. Pats be tėvų, o su globėjais užaugęs atlikėjas sako iki šiol skaudžiai prisimenantis savo vaikystę, nors dėl nieko ir nesigailintis – nėra dėl ko kaltinti likimo, esą kas jau įvyko, to nebesugrąžinsi.

„Kai dainuoju, prisimenu savo vaikystę, savo išgyvenimus. Kaltinti likimą, kad jis buvo toks ir ne kitoks, būtų kvaila. Kiekvienas vaikas nori tėčio ir mamos, aš to neturėjau, tačiau turėjau globėją.

Tai pamoka mano tėvams, kad jie suprastų, kad vaikai turi turėti vaikystę, kad turėtų ką prisiminti. Viskas išėjo į gera, tai tapo man gyvenimiška patirtimi. Neturiu dėl ko kaltinti likimo. Jis pasisuko labai gera linkme“, – pasakojo Radžis.

Asmeninio albumo nuotr./Radžis Aleksandrovičius su augintiniu Baronu
Asmeninio albumo nuotr./Radžis Aleksandrovičius su augintiniu Baronu

Naują vaizdo klipą jis vadina gyvenimišku, kuriame atsispindi tikra, neišgalvota istorija. Čia įsiamžino ir jos ištikimas draugas, šuo Baronas.

„Dainoje išgyvenau kiekvieną žodį. Kartais tai, ką jauti, geriau išreikšti per dainą, per vaizdo klipą“, – sakė jis.

Radžis pasakojo jau dabar spėjęs sulaukti gerbėjų reakcijų, ne vieną naujas jo darbas sugraudino, publika jam negailėjo komplimentų.

Išgirskite ir įvertinkite patys:

VIDEO: RADŽI "Nekaltinu savo likimo"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas