Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 14

Ramiojoje Karklėje – triukšmingas savaitgalis

Ramioji Karklė savaitgalį tapo tikra pramogų oaze.
Klausytojų nestigo Egidijus Dragūnas.
Klausytojų nestigo Egidijus Dragūnas. / Ginos Kubiliūtės/15min.lt. nuotr.

Čia buvo sausakimša ne tik automobilių, bet ir palapinių, o žmonių susibūrė tūkstančiai. Iš visų kampų pramogautojai traukė į gyvos muzikos fiestą „Karklė 2011. Live Music Beach”.

Fiestos kulminacija tapo šeštadienio vakaras. Keliose scenose netoli jūros koncertavo ne tik lietuvių, bet ir užsienio grupės.

Susirinkusieji galėjo pasiklausyti Jurgos Šeduikytės dainų, šokti pagal Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio dueto  „The Ball and Chain“ ritmus. Sausakimša laukymė tarp pušų buvo koncertuojant "Sel" lyderiui Egidijui Dragūnui.

Taip tarsi buvo išpildytas jo noras koncertuoti ant kranto, ko nepavyko padaryti Palangoje, po skandalingojo pasirodymo Kaune. Festivalyje „Karklė 2011. Live Music Beach“ buvo viena paskutinių progų Lietuvoje išvysti grupę, baigiančią albumui „Aš kaip žąsis“ dedikuotą turą.

Koncertas festivalyje Karklėje bus paskutinis Vakarų Lietuvoje, nes muzikantai visą energiją skirs pasiruošimui turui užsienyje: „Sel“ laukia scenos Niujorke, Čikagoje, Sidnėjuje, Melburne, Londone ir Dubline.

Grįžę į Lietuvą muzikantai ketina užsidaryti studijoje ir dirbti prie savo naujojo albumo įrašų.

Šventėje tie, kurie norėdavo kiek ramesnės atmosferos – tiesiog nusileisdavo nuo skardžio ir įsitaisydavo prie jūros. Šalta jūra suviliojo tik keletą besimaudančiųjų. Nors paplūdimys yra laukinis, per šventę poilsiautojus saugojo gelbėtojai.

Šeštadienis neapsiėjo be incidentų – oro motociklu buvo pervažiuota moteris. Vyriškis iš pradžių juo pramogavo ant jūros, paskui nesuvaldė transporto priemonės ir pradėjo skrieti ant smėlio paplūdimyje. Jis pervažiavo moterį, kuriai viskas, laimei, baigėsi tik nubrozdinimais. Paaiškėjo, kad vyriškis buvo neblaivus.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?