Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 06 03

Rokas Yan pristato dainą „Surask mane“: muzikiniame klipe įamžino meilės istoriją

Rokas Yan pristato vasariškai nostalgišką kūrinį „Surask mane“ ir romantinius filmus primenantį muzikinį klipą, kuriame vaidina ir žinoma jaunosios kartos turinio kūrėja Lina Talžūnaitė. Tai – pirmasis Rokas Yan singlas iš šiais metais pasirodysiančio debiutinio mini albumo (EP), žyminčio naują kūrybinį etapą.
Rokas Yan
Rokas Yan / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 3 Rokas Muzika Dainos

Klausytojai jau spėjo pamilti Roko dainas „Tu man“ bei „Stadionai“ – pastaroji greitai skaičiuos penktąjį milijoną perklausų platformose „YouTube“ ir „Spotify“. Anksčiau su įrašų kompanija „OpenPlay“ bendradarbiavęs Rokas Yan toliau muzikinį kelią nusprendė skintis savarankiškai, rašoma atlikėjo išplatintame pranešime spaudai.

„Atėjo metas permainoms. Per paskutinius metus daug dirbau su savimi, jaučiuosi subrendęs kaip atlikėjas. Džiaugiuosi malonia atsakomybe pačiam priimti visus kūrybinius sprendimus ir nekantrauju pristatyti muzikos, kuria tikiu kaip niekada anksčiau“, – sako Rokas.

Įvertinkite:

VIDEO: Rokas Yan - Surask Mane

Filmo garso takelį primenantis naujasis kūrinys „Surask mane“ gimė iš jautrių ir asmeniškų atlikėjo patirčių.

„Kai mūsų gyvenime nelieka pačių brangiausių žmonių, atrodo, jog juos primena viskas mūsų kasdienybėje: palikti daiktai, kartu išvaikščiotos gatvės, žiūrėti filmai ar kvepalai ant drabužių. Dainoje norėjau įamžinti jausmą, kai išsiskyrimas mums atrodo laikinas ar netikras – ir nebūtinai tik romantiniuose santykiuose“, sako dainos autorius. Nostalgiškame, paties atlikėjo režisuotame vaizdo klipe pasakojama nutrūkusios meilės istorija, kuomet realybė maišosi su romantiškais prisiminimais iš praeities.

Rokas Yan tikisi, kad klausytojai atpažins ir savo pačių istorijas išgirdę „Surask mane“, o šią vasarą atlikėjas žada pristatyti dar ne vieną naują kūrinį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas