Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 12 08

Soc. tinklų veikėjas Rožinis Pudelis pristato kalėdinę dainą: šmaikščiam personažui balsas suteiktas pirmąkart

Socialinių tinklų veikėjas Rožinis Pudelis, žinomas kaip feisbuko paskyros „Mama, žiūrėk, aš – SELEBRITI“ mados, stiliaus ir gyvenimo būdo kritikas, pristato kiek kitokią nei įprasta kaledinę dainą.
Rožinis Pudelis
Rožinis Pudelis / Stop kadras

„Pasaulinės pandemijos akivaizdoje ne visiems šios Kalėdos bus tokios, kaip esame įpratę. Dėl ekonominės, socialinės ar emocinės būklės daugelio namų neaplankys giminaičiai, ne visi vaikai po eglute ras tokių dovanų, apie kurias svajojo.

Ligšioliniame pasaulyje materializmas, geras viešasis įvaizdis ir socialiniai ryšiai, kuriais galima pasipuikuoti, griežė pirmuoju smuiku, tačiau pandemija tik dar sykį įrodė, visas šias „vertybes“ tesant muilo burbulu. Ir net nelikus visų įprastinių kičinių dalykų, nuotaikos, dovanų ar svečių, Kalėdų dvasia yra gyva. Nes viltis visada gyva. Todėl kartais reikia truputį apsimesti, pasistengti ir patikėti“, – kalbėjo Rožinis Pudelis.

Įvertinkite Rožinio Pudelio dainą:

VIDEO: Rožinis Pudelis – „Apsimeskim, kad šįmet Kalėdos“

Paklaustas, ar nuo šiol iš mados vandenynų ners ir į muzikos pasaulio okeanus, kritikas išliko paslaptingas. Tai pirmas kartas, kai šmaikščiajam personažui buvo suteiktas balsas. „Mama, žiūrėk, aš – SELEBRITI“ kolektyvas nedatalizavo, kokia atlikėja padėjo Rožiniam Pudeliui „prabilti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas