Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 08 03

Rumšiškėse – provokuojantis scenos chuliganės Tove Lo šou: pasauliniai hitai ir apnuoginta krūtinė

Švedų dainininkė ir dainų kūrėja Tove Lo šiais metais – viena pagrindinių festivalio „Granatos Live“ kviestinių atlikėjų. Tove Lo lietuvius dar praeitais metais džiugino Botanikos sode, tačiau šiemet ji sugrįžo kupina to paties entuziazmo ir tik jai būdingos seksualumo jausenos. Dainininkė, kuri jausmus perteikia kūnu, kurios muzika skatina ir šokti, ir kartais nubraukti ašarą, šįvakar buvo itin provokuojanti – apnuogino ir sielą, ir kūną.
Tove Lo pasirodymas
Tove Lo pasirodymas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Itin atvira, pašėlusi, jausminga – tokia yra superžvaigždė. Ji nebijo būti nuoširdi, gal kartais net tiesmuka, kartais ir begėdiškai seksuali, tačiau visuomet tikra ir visuomet išliekanti savimi. Tuo nesunku įsitikinti pasižiūrėjus bet kurį jos interviu.

Ant scenos Tove Lo yra tokia pat trykštanti seksualumu, atvirumu ir nuoširdumu. Kai kurie ją netgi įvardija kaip scenos chuliganę, nes ji kalba apie tai, kas nepatogu, apie tai, ką dažniausiai norima nutylėti.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Tove Lo pasirodymas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Tove Lo pasirodymas

Provokuojantis, peržengiantis ribas ir įnešantis malonaus nepatogumo buvo ir Tove Lo pasirodymas šįvakar. Dainininkė, atlikdama jos ženklu tapusį hitą „Talking body“, atvėrė ne tik giliausias širdies kerteles, bet ir visą savo krūtinę. Minia tokį atlikėjos sprendimą priėmė didelėmis ovacijomis ir šūksniais.

Tove Lo pasirodymas – galerijoje:

Tiesa, toks atlikėjos sprendimas nebuvo spontaniškas. Kiekvieno savo pasirodymo metu Tove Lo nusimeta drabužius – tai, anot jos pačios, yra tam tikras lyčių lygybės manifestas.

„Nekenčiu, kai kas nors man sako, jog ko nors negaliu daryti, nes esu mergina, todėl tokiu atveju tai padarau dvigubai stipriau, – interviu MTV yra užsiminusi atlikėja. – Man yra keista, kai kas nors sako, kad nėra feministas. Kaip tu gali būti ne už lygybę? Manau, kad visi, kurie nori apnuoginti krūtinę, turėtų galėti tai padaryti.“

Tove Lo pasirodymo Rumšiškėse metu atliko tokias gerai žinomas dainas, kaip „Habits“, „Taking Body“, „Disco Tits“ bei vos prieš vieną dieną pristatytą dainą „Bad As The Boys“.

„Muzika ir seksas man labai susiję. Nuo jų abiejų padažnėja širdies ritmas – jie daro fizinį poveikį. Man jie abu sukuria ir fizinę, ir emocinę reakciją. Dar man labai patinka dainuoti apie seksą“, – yra sakiusi Tove Lo.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Tove Lo pasirodymas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Tove Lo pasirodymas

Koncertui einant į pabaigą atlikėja nulipo nuo scenos ir pasisveikino su visais jos didžiausiais gerbėjais, stovėjusiais pirmojoje eilėje.

Tove Lo prisiliečia prie didžiausių gerbėjų, stovinčių pirmoje eilėje:

VIDEO: Tove Lo Rumšiškėse nulipęs nuo scenos sveikinosi su gerbėjais

Festivalio „Granatos Live“ akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas