Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 03 16

Rūta Loop pristato naują dainą apie išsilaisvinimą ir paleidimą: „Kiekvieni santykiai yra patirtis“

Rūta Žibaitytė, geriau žinoma pseudonimu Rūta Loop, dar ką tik „Eurovizijos“ konkurse sublizgėjusi ir pelniusi didžiulę žmonių simpatiją, grįžta su kiek kitokiu jausmu dvelkiančia daina. „Time to let go“ – daina, kuri kalba apie išsilaisvinimą ir paleidimą. 
Rūta Loop
Rūta Loop / Miglės Tareilytės nuotr.

„Neabejotinai kiekvienas esame susidūrę su jausmu, kai gerklėj juntamas gumulas, širdis pilna nerimo ir nusivylimo, o žodžiai, kuriuos taip ilgai laikei savyje, tiesiog veržiasi būti pasakyti.

Ši daina pati pas mane atėjo. Vieną naktį visiškai netikėtai prabudau apie trečią valandą ryto ir tiesiog girdėjau visą dainą. Privalėjau keltis ir ją užsirašyti. Daina, nors ir skamba liūdnai, nėra liūdna. Sakyčiau ji melancholiška ir gyvenimiška. Manau į kiekvieną gyvenime patirtą dalyką, reikia žiūrėti kaip į patirtį, kuri kartais, deja, būna skaudi. Kiekvieni santykiai taip pat yra patirtis. Išgirskime save ir kitą ir išmokime paleisti“, – sako Rūta Loop.

Įvertinkite naują Rūtos Loop dainą:

VIDEO: Rūta Loop feat. plucando - Time to let go

Artimiausias ir tikėkimės įvyksiantis Rūtos Loop koncertas planuojamas gegužės 21 d. sostinės muzikos klube „Tamsta“. Koncerte galėsite išgirsti dainas iš Rūtos Loop debiutinio albumo „Chapter“ bei naujas dainas, kurios kaip tik šiuo karantino laikotarpiu kuriamos namuose ar studijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas