Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 04 29

Ryškiųjų niujorkiečių „Sofi Tukker“ albumas gimė po eksperimentų soc. tinkluose

Lietuvių pamiltas, kartą jau lankęsis ryškusis electropop duetas iš Niujorko – „Sofi Tukker“ – pristato albumą „Wet Tennis“. Šio įrašo sėkmę garantuoja jau keli iki šiol išleisti hitai – „Original Sin“, „Kakee“ ir, žinoma, „Forgive Me“. Albumo pasirodymo dieną, artėjančios karštos vasaros proga, jiedu pristatė dar vieną singlą „Summer in New York“.
„Sofi Tukker“
„Sofi Tukker“ / Elizabeth Miranda nuotr.

Naujasis „Sofi Tukker“ singlas yra apie grupės gimtąjį Niujorką – apie Sofijos mėgstamiausią braziliškos muzikos ir maisto vietelę „Miss Favela, apie Tuckerio pamėgtą tatuiruočių saloną ir daugelį kitų šio megapolio unikalių vietų.

Kitas albumo hitas su Mahmutu Orhanu įrašytas dramatiškas „Forgive Me“. Įspūdingas vaizdo klipas filmuotas Stambule ant jūros kranto. Daina nepaliks abejingų, kaip ir galinga jos žinutė apie norą susigrąžinti kažką prarastą, nepaisant kainos.

Elizabeth Miranda nuotr./„Sofi Tukker“
Elizabeth Miranda nuotr./„Sofi Tukker“

Albumas „Wet Tennis“ gimė tuomet, kai pasaulis dėl pandemijos užsidarė. Duetas ėmė kone kasdien rengti live transliacijas savo socialiniuose tinkluose, kurių metu eksperimentavo, klausė gerbėjų nuomonės ir taip gimė albumas.

VIDEO: SOFI TUKKER - Summer In New York (Visualizer) [Ultra Records]

„Sofi Tukker“ kūryba dažnai atrodo kaip teniso partija – jiedu vienas kitam mėto idėjas ir kai jos įgauna pagreitį – gimsta muzika. Žodis „wet“ (liet. drėgmė) šiuo atveju iliustruoja albumo esmę – sulig kiekviena daina jautiesi tarsi išniręs iš baseino, kupinas nenugalimo geismo.

Elizabeth Miranda nuotr./„Sofi Tukker“
Elizabeth Miranda nuotr./„Sofi Tukker“

„Norime, kad žmonės išklausę šio albumo išjaustų save, jaustų viltį ir įkvėpimą kurti, tobulėti bei tiesiog visada būti geresniais žmonėmis. Visada“, – viename interviu sakė dueto viena antroji Tuckeris.

VIDEO: SOFI TUKKER & Mahmut Orhan - Forgive Me (Official Video) [Ultra Music]

„Wet Tennis“ išėjo po ketverių metų pertraukos. 2018 m. duetas išleido itin sėkmingą debiutinį albumą „Treehouse“, kuris buvo nominuotas „Grammy“ apdovanojimui ir pasiekė perkamiausių Amerikoje šokių muzikos albumų Top 5.

Elizabeth Miranda nuotr./„Sofi Tukker“
Elizabeth Miranda nuotr./„Sofi Tukker“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas