Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 03

SEL dalijasi įspūdingo šou nuotraukomis: du robotai ir 15 tūkstančių gerbėjų šėlsmas

Kauno „Žalgirio“ arenoje su daugiau nei 15 tūkstančių gerbėjų SEL ir Egidijus Dragūnas šventė grupės 25-ąjį gimtadienį. Pirmą kartą Lietuvos pramogų pasaulyje buvo rengiamas muzikos šou, kuriame kartu su atlikėju pasirodė ir unikalus titaninis robotas. Taip pat įspūdį kėlė E.Dragūno sukurta 8 aukštų namo dydžio scena-robotas. Tai išvydusi minia šėlo ir visas dainas plėšė kartu.
SEL 25-asis gimtadienis „Žalgirio“ arenoje
SEL 25-asis gimtadienis „Žalgirio“ arenoje / Indrės Pix/PROKADRAS nuotr.

150 minučių euforijos

Maždaug 20:30 prasidėjęs koncertas užtruko ilgiau nei planavo SEL atlikėjai su E.Dragūnu priešakyje, šėlti minia baigė apie 23 val. „Šiandien man gera nuotaika, nes uždirbau daug pinigų“, – gerai nusiteikęs į gerbėjus kreipėsi Egidijus.

Už kiekvieną dainą gerbėjai atsidėkojo audringomis ovacijomis, trypimu, šokimu ir ritmingu plojimu. Vos per keliasdešimt minučių SEL sukėlė muzikinį orgazmą visiems susirinkusiems.

TAIP PAT SKAITYKITE: Grandiozinis SEL gimtadienis: Egio dėmesio sulaukė nusikaltėliai, konservatoriai ir komunistai

VIDEO: Sel koncertas Kaune – Egidijus Dragūnas dedikavo dainą nusikaltėliams ir politikams

„Šiandien turėčiau gerti alkoholio, bet man nereikia jo, todėl, kad turiu gerą paną. Nereikia gerti, kad gyvenimas būtų geresnis. Bet aš vis tiek šiandien prisigersiu, nes gyvenimas yra tik vienas. Aš myliu gyvenimą“, – koncerto metu kalbėjo E.Dragūnas, o minia tiesiog šėlo.

„Žinote, kai buvau 16 metų pajėgus berniukas, įsivaizdavau, kad koncertuoju pilnutėlėje arenoje, visi pakėlę rankas ir su manim daro gerą hiphopą“, – prisiminimai dalijosi atlikėjas, o gerbėjai išpildė atlikėjo norą ir „Žalgirio“ arenoje į viršų pakilo 30 tūkstančių rankų.

Vos per kelias valandas išpirko pusę bilietų

Ankstesniuose savo šou, rengtuose Kauno „Žalgirio“ arenoje SEL gerokai viršijo tiek Lietuvos, tiek užsienio atlikėjų pasiektus rekordus: į SEL šou yra susirinkę ir 22 tūkstančių gerbėjų. Tačiau E.Dragūnas dėl savo idėjos – scenos priekyje, o ne arenos viduryje – šįmet nusprendė paaukoti 7 tūkstančius vietų.

Vos savo socialinio tinklalapio paskyroje pranešęs apie 25-ąjį gimtadienio šou Kaune per kelias valandas išpardavė pusę visų bilietų. Šeštadienį jų prekyboje nebuvo likę, o „Žalgirio“ arenoje nebuvo laisvų nei sėdimų, stovimų vietų.

„Nenoriu taupyti“

Prieš grandiozinį šou E.Dragūnas spinduliavo ramybe, buvo pasiruošęs tiek techniškai, tiek fiziškai.

Anot Selo, šis pasirodymas – tai 25-erių metų scenoje rezultatas. Save ir grupę koncertiniais atlikėjais numeris 1 vadinantis Egidijus pateisino šį titulą. Vien tik šįmet trijuose SEL šou Klaipėdoje, Vilniuje ir Kaune apsilankė virš 50 000 muzikos gerbėjų.

„Man didžiausias apdovanojimas, kai žmonės po šou sako: „Oho, buvo labai gerai!“ To aš ir siekiu. Niekada nenoriu taupyti, įsidėti daug pinigų į kišenę. Aš žinau, kad įdėdamas daug laiko, pastangų ir atgal gausiu daug“, – prieš pasirodymą kalbėjo Egidijus.

VIDEO: SEL koncertas Kaune – daug garso ir šviesų

Renginyje – ir vaikai iš globos namų

SEL koncerte apsilankė ir keli šimtai vaikų iš globos namų. Vienus Kauno savivaldybei priklausančius globos namus dar likus kelioms savaitėms iki šou aplankė ir pats Egidijus. „Geriausias įvertinimas man yra vaikų džiaugsmas, kurį jie perteikia koncerte.“

SEL šou apsilankė įvairaus amžiaus nepilnamečiai vaikai, kuriais rūpinasi skirtingi globos namai. Taip pat buvo suteikta galimybė šou stebėti ir vaikams, turintiems negalią.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas