Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 06 29

SEL ruošiasi koncertui Klaipėdoje: vasaros estradoje jau statoma paties E.Dragūno sugalvota scena

Liko vos daugiau nei savaitė iki kone didžiausio šių metų koncerto – geriausios koncertinės grupės Lietuvoje SEL šou Klaipėdoje. Jis vyks liepos 7-ąją Klaipėdos vasaros estradoje. Grupės lyderis informuoja: pasirodymui pasirengta, o oras žada lepinti susirinkusius.
SEL
SEL / Prokadras nuotr.

„Esame pasiruošę tobulai. Visa komanda daug mėnesių sunkiai dirbo, kad SEL gerbėjai išvystų fantastišką šou. Tūkstančiai širdžių ir vėl plaks vienu rimtu“, – geras naujienas praneša Egidijus Dragūnas.

Garsenybė džiaugiasi, kad liepos 7-ąją bus palankus ir dangus. „Orų prognozės labai palankios, bus nuostabus oras, o tai keliasdešimt kartų pagerins visą atmosferą“, – kalbėjo SEL lyderis.

Šiuo metu Klaipėdos vasaros estradoje jau statoma didžiausia kada nors SEL koncerte stovėjusi sceną, kurios idėją sugalvojo pats E.Dragūnas.

Didysis SEL šou prasidės 22 valandą ir tęsis iki vidurnakčio. Primename, kad šou su geriausia koncertine grupe taip pat pasirodys Monika Liu, Algimantas Minalga-Soliaris ir Donatas Montvydas.

Kitą savaitę planuojama paskelbti rekomendacijas, kada grupės gerbėjams patogiausia rinktis į šou, kad išvengtų spūsčių ir gerai nusiteiktų prieš koncertą.

Renginio nuotr. /SEL koncerto scena
Renginio nuotr. /SEL koncerto scena

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas