Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 14

Selena Gomez pristatė naują dainą „Back To You“: gerbėjai įsitikinę, kad ji – apie Justiną Bieberį

Aktorė ir dainininkė Selena Gomez (24 m.) pristatė naują dainą „Back To You“, kuri, kaip bando šifruoti kai kurie gerbėjai, yra apie jos sudėtingą meilę popdievaičiui Justinui Bieberiui.
Justinas Bieberis ir Selena Gomez (2011 m.)
Justinas Bieberis ir Selena Gomez (2011 m.) / Vida Press nuotr.

Naujoji Selenos Gomez daina yra iš jos prodiusuojamo serialo „13 Reasons Why“ antrojo sezono garso takelio. „Ši daina – labai ypatingas įrašas“, – neslėpė dainininkė.

Pristatydama naują kūrinį Selena Gomez taip pat užsiminė, kad baiginėja ir naują albumą – tiesa, jokių terminų, kada jis turėtų pasirodyti, nėra nusistačiusi, ir tiesiog mėgaujasi procesu.

Kokia prasmė slapstytis? Visi žino, kad mes turime nebaigtų reikalų

„Baiginėju albumą, bet tuo pačiu mes bandome surasti smagų būdą, kaip neskubėti. Nėra jokios datos, – sakė Selena Gomez. – Tiesiog jaučiu, kad tai mano laikas, ir mano tempas.“

Kaip skelbia „Us Weekly“, Selena Gomez visai neseniai priėmė sprendimą visam laikui nutraukti santykius su Justinu Bieberiu. O naujosios dainos žodžiai labai primena banguotus poros santykius, per kuriuos būta ne vieno išsiskyrimo, po kurio sekdavo eilinis bandymas vėl būti kartu.

Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Selena Gomez pernai rudenį
Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Selena Gomez pernai rudenį

„Back To You“ priedainyje skambantys žodžiai („Tu gali sudaužyti mano širdį pusiau, bet kai ji sugyja, ji plaka plaka dėl tavęs. Žinau, kad anksti, bet tai tiesa... Žinau, kad grįžčiau pas tave“) – lyg užuomina į dar visai šviežią jų susitaikymą, kuris vis tiek galiausiai baigėsi skyrybomis.

Antrojo posmelio žodžiai taip pat labai iškalbingi: „Mums niekada nepavyko to padaryti gerai. Vis kartojam senus pokalbius, pergalvojam iš naujo kiekvieną žodį ir aš to nekenčiu. Ir kokia prasmė slapstytis? Visi žino, kad mes turime nebaigtų reikalų“.

Jūsų dėmesiui – naujoji Selenos Gomez daina „Back To You“, kurioje galimai dainuojama apie jos santykius su Justinu Bieberiu:

VIDEO: Selena Gomez - Back To You (Lyric Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas