Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 07 16

Šią savaitę „Muzikos salė | ekrane“ svečiuose – Daiva Starinskaitė

Antram sezonui į 15min portalą grįžusi muzikinė laida „Muzikos salė | ekrane“ pažėrė siurprizų – naujos rubrikos, nauji atlikėjai ir muzikos ekspertai.
Daiva Starinskaitė
Daiva Starinskaitė / 15min nuotr.

Šios savaitės laidoje svečiavosi Daiva Starinskaitė. Laidos pradžioje atlikėja pasakojo apie savo solinę karjerą ir naują EP pavadinimu „Daiva“. Daiva Starinskaitė pasidalino kaip jaučiasi po tokio ilgo laiko grįžusi gyventi į Lietuvą ir kokia yra Jungtinės Karalystės muzikos industrija. Su laidos vedėju Loranu Vaitkumi kalbėjo apie kūrybą lietuvių kalba, naują kūrybinį kampą, būsimus projektus ir paaiškino kodėl kažkada paliko grupę „Saulės kliošas“.

Antroje laidos dalyje žiūrovai galėjo išgirsti kaip atlikėja gyvai atlieka savo dainą „Outside“. Sužinojome kokios muzikos ji klausosi ir kaip ją išmano. Loranas Vaitkus atlikėjai uždavė tris klausimus apie lietuvišką muziką į kuriuos reikėjo atsakyti kuo greičiau ir teisingiau. Per visą laidos sezoną išsiaiškinsime geriausiai lietuvišką muziką išmanantį svečią.

Muzikos eksperto rubrikoje – Lietuvos muzikos informacijos centro žurnalistė Rūta Giniūnaitė aptarė dabartinių Lietuvos koncertų tendencijas, kokie jie vyksta pajūryje ir kas yra geriausios pusmečio naujienos.

Naujas „Muzikos salė | ekrane“ laidas tiesiogiai žiūrėkite kiekvieną ketvirtadienį 20 val., 15min portale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas