Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Šokių muzikos žvaigždės „Cascada“ ir „Basshunter“ atvyksta į Lietuvą: prisijungs dar dvi legendos

Šį rudenį Kauno ir Klaipėdos arenas sudrebins pirmąkart Lietuvą aplankysianti vokiečių grupė „Cascada“ bei švedų šokių muzikos žvaigždė „Basshunter“, prie kurių taip pat prisijungs legendinės 90-ųjų grupės „2 Unlimited“ ir „Vengaboys“.
„Basshunter“ ir „Cascada“
„Basshunter“ ir „Cascada“
Temos: 2 Muzika Koncertas

Švedų atlikėjas, muzikos prodiuseris, dainų autorius ir DJ „Basshunter“ muziką kurti pradėjo dar būdamas septyniolikos, o 2006 metais išleido hitu tapusį kūrinį „Boten Anna“, atnešusį jam ne tik pasaulinę šlovę, bet ir pasiūlymus iš didžiausių muzikos kompanijų.

Daina „Boten Anna“ per pirmąjį mėnesį buvo parsisiųsta virš milijono kartų ir sukosi daugelyje Europos radijo stočių, tačiau netrukus pristatyta angliška versija „Now You're Gone“ pranoko bet kokius lūkesčius ir tapo pirmuoju švedų atlikėjo kūriniu nuo grupės „ABBA“ laikų, pasiekusi pirmąją poziciją Jungtinėje Karalystėje.

„Basshunter“
„Basshunter“

Tiek šis, tiek dešimtys kitų eurodance, trance ir elektroninės muzikos žanrų legendos kūrinių muzikos platformose renka dešimtis ir net šimtus milijonų perklausų, o rudenį atlikėją pirmą kartą gyvai išgirs ir šios muzikos mylėtojai Lietuvoje.

Kita Kauną ir Klaipėdą aplankysiančia muzikos žvaigžde taps Lietuvoje taip pat pirmą kartą viešėsianti vokiečių grupė „Cascada“, kurios muzika turėjo didžiulę įtaką daugeliui eurodance ir hands up žanro atlikėjų visame pasaulyje.

K.Kohlschmitt nuotr./Cascada
K.Kohlschmitt nuotr./Cascada

Kūriniu „Everytime We Touch“ klausytojams prisistačiusi grupė kaip mat susilaukė milžiniškos sėkmės, o tokie hitai, kaip „Miracle“, „Bad Boy“ ar „Savage Garden“ tik įtvirtino grupės poziciją šokių muzikos lyderių gretose.

VIDEO: Cascada - Everytime We Touch (Official Video)

2004 metais veiklą pradėjusios ir šiemet dvidešimtmetį švenčiančios „Cascada“ populiarumas neblėsta, o grupė toliau renka šimtus milijonų perklausų bei reguliariai pristato naują kūrybą. Naujausias jų darbas išleistas šių metų kovą.

Nors jau vien „Basshunter“ ir „Cascada“ hitų užtektų bent dviem puikiems šou – tai dar ne viskas. Kartu su 2000-ųjų žvaigždėmis ant scenos žengs ir puikiai žinomos 1990-ųjų muzikos grupės „2Unlimited“ ir „Vengaboys“.

„Vengaboys“
„Vengaboys“

Belgų grupė „2Unlimited“ visame pasaulyje bene geriausiai žinoma dėl 1993 metų kūrinių „Get Ready For This“ ir „No Limit“, tačiau iš viso savo repertuare gali pasigirti net šešiolika tarptautinių hitų. Per 33-eus istorijos metus keletą kartų narių kaitą išgyvenusi grupė pastaruosius 12 metų rengia didžiulius visame pasaulyje.

VIDEO: 2 UNLIMITED - Get Ready For This (Official Music Video)

Olandai „Vengaboys“ pasaulinės šlovės sulaukė tarp 1997 ir 2004 metų, kuomet nutarė stabdyti veiklą. Sunku būtų rasti žmogų, kuris nežinotų grupės hitų „Boom Boom Boom Boom“ ar „We Like to Party“, kartu surinkusiais virš pusės milijardo perklausų. 2014 m. grupė sugrįžo į sceną ir sėkmingai tęsia koncertinę veiklą.

VIDEO: Vengaboys - Boom, Boom, Boom, Boom!!

Ketverias legendines eurodance muzikos žanro grupes suvienisiantis „Super Show“ vyks spalio 25 dieną Klaipėdos „Švyturio“ arenoje ir spalio 26 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje, o renginių bilietus platina „Bilietai.lt“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius