Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 11 08

Stingas 2022-aisiais surengs koncertą Lietuvoje

„The Cherrytree Music Company“ ir „Live Nation Lietuva“ oficialiai patvirtino, kad Stingo koncertinis turas „My Songs“ kitų metų pavasarį pasipildys papildomais koncertais ne tik Kroatijoje, Vokietijoje, Vengrijoje, Latvijoje ir Rumunijoje, bet ir Lietuvoje. Stingas sugrįš į didžiausią šalyje „Žalgirio“ areną Kaune, kur su grupe koncertuos kovo 9-ąją dieną.
Stingas
Stingas / Martino Kierszenbaumo nuotr.
Temos: 2 Stingas Muzika

Bilietus į kovo 9 d. „Žalgirio“ arenoje Kaune vyksiantį Sting turo „My Songs“ koncertą jau šį penktadienį, lapkričio 12 d., nuo 10 val. ryto bus galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete: www.bilietai.lt.

Dviem dienomis anksčiau, nuo lapkričio 10-osios dienos 10 val. iki lapkričio 11-osios 17 val., išankstinius bilietus galės įsigyti „Live Nation Lietuva“ koncertų klubo nariai.

Sting – „Englishman In New York“:

VIDEO: Sting - Englishman In New York

Naujausiame albume „The Bridge“, kuris bus išleistas lapkričio 19 d., Stingas toliau demonstruoja dainų kūrimo meistriškumą. Albumas, sukurtas ir įrašytas pasaulinės pandemijos metais, atkreipia dėmesį į asmeninius praradimus, išsiskyrimą, sutrikimus, uždarymą ir nepaprastą socialinę bei politinę sumaištį.

Eklektiškame albume persipina įvairūs muzikos žanrai: rokenrolas, džiazas, klasikinė muzika, folkas ir pop-rokas. Pastarasis labiausiai girdimas albumą pradedančioje dainoje „Rushing Water“, o daina „If It's Love“ išsiskiria nauju indie pop skambesiu.

Sting – „Rushing Water“:

VIDEO: Sting - Rushing Water (Official Video)

Neseniai Stingas pradėjo rengti savaitines internetinės televizijos serijas „On the Bridge“, kur leido gerbėjams iš arti pažvelgti į muzikanto kasdienybę ruošiantis išleisti naują albumą „The Bridge“. Kiekvieną antradienį 15 val. Lietuvos laiku oficialioje muzikanto svetainėje Sting.com pristatomas naujas epizodas, kurį pirmąsias 24 val. gali matyti atlikėjo gerbėjų klubo nariai.

Org/Stingas
Org/Stingas

Koncertinių gastrolių metu Stingą lydės roko grupė, kurioje gros Dominicas Milleris (gitara), Joshas Freese'as (mušamieji), Rufusas Milleris (gitara), Kevonas Websteris (klavišiniai), Shane'as Sageris (lūpinė armonikėlė) ir Melissa Musique su Gene'u Noble'u (pritariamasis vokalas).

Visuose naujai paskelbtuose koncertuose Stingo pasirodymus pradės išskirtinis svečias Joe Sumneris.

Sting – „If It’s Love“:

VIDEO: Sting - If It’s Love (Official Music Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas