Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su „Mokinukėmis“ dainavęs P.Sinkevičius prabilo apie pasikeitusį gyvenimą: vedė ir tapo tėčiu

Vieni jį atsimena iš tų laikų, kuomet jis dainavo kartu su muzikos pasaulio veterane Laima Lapkauskaite. Kiti jį žino, kaip elektroninės muzikos atlikėją Electronic I, dainavusį kartu su grupe SEL.
Paulius Sinkeviičus
Paulius Sinkeviičus / BNS, asmeninio albumo nuotr.

Dabar muzikantas Paulius Sinkevičius, scenoje esantis jau 18 metų ir švenčiantis muzikinę pilnametystę, yra pradėjęs naują etapą tiek muzikiniame, tiek asmeniniame gyvenime.

„Kam būti vienokiu atlikėju, jei galima save išbandyti įvairiuose žanruose ir viską suderinti? – sako Paulius. – Šiuo metu gyvenu albumo kūrimo nuotaikomis. Vienu metu ruošiu dainas lietuviškam popmuzikos dainų rinkiniui, o mano, kaip elektroninės muzikos atlikėjo, nauji kūriniai jau irgi praktiškai suguldyti į kompaktinę plokštelę. Tad artimiausiu metu ketinu pristatyti net du muzikinius albumus.“

Asmeninio albumo nuotr./Paulius Sinkeviičus
Asmeninio albumo nuotr./Paulius Sinkeviičus

P.Sinkevičius nusprendė, kad nori grįžti prie lietuviškos popmuzikos ir ketina kartą per mėnesį pristatyti po premjerą iš būsimo albumo. Pašnekovas sako, kad noras grįžti prie popmuzikos ir dainuoti lietuviškai atsirado natūraliai.

„Šiandien pristatau kūrinį „Apie mus“. Tai nostalgiška daina, kuri perteikia geriausias mūsų emocijas ir tuos momentus, kurie mus lydėjo gyvenimo kelyje. Bandžiau per muziką priminti ankstesnius laikus iš jaunystės, kuomet viskas atrodė tarsi „po kojom“. Taip pat norisi priminti, kad gyvenimas yra tik vienas ir jis netruks amžinai. Tad svarbu jį gyventi teisingai ir džiaugtis“, – primena P.Sinkevičius.

Beje, Paulius tiek šiai, tiek beveik visoms kitoms dainoms pats rašo tekstus, kuria muziką ir ją prodiusuoja.

„Žinoma, pasitariu ir su kolegomis muzikantais. Pavyzdžiui, šiandien pristatomai dainai „Apie mus“ aranžuotę kūrė Viktoras Olechnovičius, kuris yra garsus saksofonininkas, bendradarbiaujantis su grupe SEL.

Patirties su šiuo beje garsiausių kolektyvu Lietuvoje turėjo ir P.Sinkevičius. Iki šiol vienu didžiausiu jo hitų yra kartu su SEL įrašyta daina „Lyja“.

„Šiuos laikus ir pasirodymus milžiniškose arenose prisimenu su geriausiomis emocijomis. Tai buvo be galo gera patirtis. Tačiau ne mažiau laimingas jaučiuosi ir būdamas įrašų studijoje, kurdamas dainoms žodžius ir muziką“, – pasakoja pašnekovas, kuris savo namuose ir įkūrė sau darbo vietą.

Beje, prieš 3 metus atlikėjas nusprendė vesti savo mylimąją, o prieš pusantrų metų porai gimė ir pirmagimė.

„Šeiminis gyvenimas man labai patinka. Moku gerai planuoti laiką, tad dėl mano pomėgio kurti muziką nenukenčia asmeninis gyvenimas. Ir apskritai, labai džiaugiuosi vedęs savo mylimąją ir, žinoma, dėl mums gimusios dukrytės“, – pažymi P.Sinkevičius.

Paklaustas, ar žmona yra tas žmogus, kuriam pirmiausiai parodo savo kūrybą, Paulius šypteli: „Didžiausia mano kritikė yra mama. Ji viską pasako taip, kaip galvoja, be jokių pagrąžinimų. Be abejo, kritika kartais gali sukelti įvairių emocijų, bet visuomet suprantu, kad mama pasakė viską teisingai. Tad džiaugiuosi, kad ji nevynioja žodžių į vatą. Kas gi kitas, jei ne artimiausi pasakys tiesą?“

Naujausią P.Sinkevičiaus dainą „Apie mus“ galite išgirsti čia:

VIDEO: Paulius Sinkevičius - Apie Mus (aka Electronic I)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas