Tadas Juodsnukis pristato premjerą – įkvėpė neeilinis sapnas: „Jame mano tatuiruotės žibėjo“

Tadas Juodsnukis pristato naują dainą „Sugrįžk“, kurią įkvėpė rudens nostalgija. Kūrinį lydi minimalistinė vizualizacija. Joje įspūdingai atgyja, ugnimi nušvinta ir vandeniu suvilnija Tado rankos tatuiruotės. Dainininkas pasakojo, kad panašų vaizdą vieną naktį sapnavo, o atsibudęs ilgai negalėjo pamiršti.
Tadas Juodsnukis
Tadas Juodsnukis / Asmeninio albumo nuotr.

„Sapnavau tarsi žiūriu į savo rankas ir mano tatuiruotės ima žibėti. Tarsi lazerio šviesa pro jas skverbiasi. Tarsi ugnis atsiranda ant piešinio. Net jutau sapne, tarsi per tatuiruotes kažkas veržiasi į išorę. Kai dabar pasakoju, skamba kraupokai, bet sapne visai nebuvo baisu. Atvirkščiai – buvo gražu. Dažnai savo sapnus užmirštu, bet šis tiesiog įsirėžė atmintin. Pamaniau, kad būtų galima jį paversti dainos iliustracija ir štai, prašau, rezultatas“, – sako Tadas.

Dainos „Sugrįžk“ vizualizaciją žiūrėkite čia:

VIDEO: Tadas - Sugrįžk

Dainininkas pasakojo, kad daina „Sugrįžk“ parašyta vieną vasaros dieną, tačiau jos nuotaika – rudeniškai nostalgiška ir labai logiška, kad kūrinys pristatomas būtent dabar.

Ievos Morkūnaitės/Tadas Juodsnukis
Ievos Morkūnaitės/Tadas Juodsnukis

„Kartais būna – saulė, karšta, o tau širdyje kažkoks romantiškas ruduo apsigyvena. Tokios nuotaikos pagautas ir parašiau „Sugrįžk“. Man atrodo, kad dabartiniam orui ir rudeniškai nuotaikai ji labai tinkama. Man pačiam sunku vertinti savo dainas. Atsitiktinai išgirdęs per radiją sutrinku ir keistai pasijuntu, bet tikiuosi žmonės įvertins ir pamėgs naują dainą. Ji kupina harmonijos ir kažką sieloje paliečia“, – sako Tadas.

Asmeninio albumo nuotr./Tadas Juodsnukis
Asmeninio albumo nuotr./Tadas Juodsnukis

Dainininkas šiuo metu daug repetuoja ir rengiasi artėjančiam miuziklų sezonui. Jį bus galima išvysti miuziklo „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“ dešimties metų jubiliejaus parodymuose, kurie vyks gruodį Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Miuzikle T.Juodsnukis pasirodo Radvilos Rudojo vaidmenyje. Taip pat gruodį jo laukia kelionė po Lietuvos miestus su miuziklu „Tristanas ir Izolda/Uždrausta meilė“, kuriame jis vaidina airių riterį Konorą. Suplanuoti septyni miuziklo parodymai: Marijampolėje, Alytuje, Mažeikiuose, Klaipėdoje, Šiauliuose, Vilniuje ir Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento