Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 11 25

Vaido Baumilos „Kunigunda“ skambės ir pasitinkant 2022-uosius

Vienam garsiausių Lietuvos dainininkų Vaidui Baumilai 2021-ieji metai buvo itin sėkmingi: surengtas ne vienas išskirtinis koncertas, o vasarą pristatyta daina „Kunigunda“ muša populiarumo rekordus. Palydėdamas šiuos ypatingus metus, V.Baumila savo klausytojus kviečia susitikti vieninteliuose šios žiemos koncertuose, kuriuose netruks žinomiausių atlikėjo kūrinių, muzikinių premjerų ir įsimintinų staigmenų.
Vaido Baumilos koncertas
Vaido Baumilos koncertas / Joanos Suslavičiūtės nuotr.

Pastarieji metai V.Baumilai buvo pažymėti didele sėkme: atlikėjas ne tik įsitraukė į naujus projektus, bet ir sukūrė milžiniško populiarumo sulaukusį vasarišką hitą „Kunigunda“. Metų pabaiga žymiam dainininkui yra geriausias laikas padėkoti klausytojams už besąlygišką palaikymą, o pati Naujųjų metų šventė tampa puikia proga susitikti su savo gerbėjais.

„Ši ypatingai sėkminga vasara mane dar labiau suartino su klausytojais, kurių gretos, jaučiu, tikrai išsiplėtė. Tad man bus ypatingai malonu susitikti su ištikimiausiais gerbėjais, kurie prisijungs prie jaukaus Naujųjų metų sutikimo koncerto“, – savo mintimis dalijasi dainininkas.

Paskutinį 2021-ųjų metų vakarą V.Baumila klausytojus kviečia net į du akustinius gyvo garso koncertus „Pirklių klube“, Vilniuje. Šventinėje programoje netruks geros nuotaikos, sentimentalių šventinių melodijų, į šokio sūkurį įtraukiančių autorinių hitų ir muzikinių staigmenų. Dainininkas prasitaria, kad po antrojo koncerto, laikrodžiams mušant vidurnaktį, renginio svečių laukia įspūdingas reginys, rašoma pranešime spaudai.

Joanos Suslavičiūtės nuotr. /Vaido Baumilos koncertas
Joanos Suslavičiūtės nuotr. /Vaido Baumilos koncertas

„Naujametinėje programoje paskutinį kartą šiais metais itin garsiai nuskambės populiariausias vasaros hitas „Kunigunda“ ir kitos publikos jau pamėgtos dainos. Šventinę atmosferą taip pat kurs jaukiais akordais skambėsiančios kalėdinės melodijos.

Koncertuose publikos laukia ir išskirtinė galimybė išgirsti bei įvertinti muzikines premjeras, dar niekur negirdėtus kūrinius. O vidurnaktį visi kilsime į „Pirklių klubo“ terasą, kurioje virš sostinės stogų stebėsime žaižaruojančius fejerverkus“, – apie savo naujametinę programą pasakoja V.Baumila.

Šventiniai V.Baumilos koncertai vyks gruodžio 31 d. išskirtinėje sostinės renginių erdvėje „Pirklių klubas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas