Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vasariška reperių Atikin ir Ironvyto premjera „Dežavu“: dainoje – istorija iš gyvenimo

Vasarai einant į pabaigą, kai daugelį žmonių apima nerimas dėl artėjančio rudens, reperiai Atikin ir Ironvytas neleidžia nusiminti. Jie pristato bendrą vasarišką kūrinį „Dežavu”.
Atikin, Ironvytas
Atikin, Ironvytas / Stopkadrai

Įvairiuose muzikos stiliuose puikiai besijaučiantis reperis Atikin šį kartą kartu su Ironvytu pristato dainą „Afropop“ muzikos stiliuje. Dainoje – istorija iš gyvenimo.

„Aš manau, kad kūrėjas neturėtų apsiriboti vienu muzikos stiliumi. Kūryba yra eksperimentai, o man patinka eksperimentuoti, ir mano klausytojai tai vertina. Muzika man yra emocija, o vasaros emociją puikiai atspindi „Afropop“ muzikos žanras. Taip ir gimė ši daina. Žinoma, skambesys yra viena, bet istorija dainoje yra svarbiausia. O istorija tikra, iš mano gyvenimo“, – šypsojosi Atikin.

Reperiui Ironvytui daina „Dežavu“ yra tarsi vasaros pratęsimas.

„Pastebėjome, kad įpusėjus vasarai žmonės įsitempia ir pradeda šnekėti, kad prabėgo jau pusė vasaros ir tuoj ruduo. O mes matome tai kitu kampu – kad dar turime ne pustuštę stiklinę, o puspilnę“, – juokėsi Ironvytas.

„Su Atikin nusprendėme, kad klausytojams reikia dovanoti šilumą, pratęsti vasarą. Tikiuosi, kad šio kūrinio skambesys net ir atėjus rudeniui nuteiks pozityviai ir širdyje išliks vasariška nuotaika, – apie kūrinį kalbėjo reperis. – Tikiuosi, kad šio kūrinio skambesys dar ir atėjus rudeniui nuteiks pozityviai ir širdyje išliks vasariška nuotaika.“

VIDEO: Atikin x Ironvytas - Dêžâvu (Lyric Video 2024)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas