Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 11 18

„X Faktoriaus“ finalininkai Rokas ir Laurynas pristato savo pirmąją dainą: įvertinkite

Muzikinio projekto „X Faktorius“ šeštojo sezono finalininkai Rokas ir Laurynas pradeda savo profesionalių atlikėjų kelią ir gerbėjams pristato savo debiutinį kūrinį.
Rokas ir Laurynas
Rokas ir Laurynas / Vido Černiausko nuotr.

Vaikinai „X Faktoriuje“ užėmė penktąją vietą ir tąkart neslėpė džiaugsmo, tačiau jiems to nepakako. Tad praėjus šiek tiek laiko jaunuoliai pristato pirmąją savo kūrybos dainą „Vasaros stebuklas“.

Paklausti, kaip gimė daina, jie nusijuokia ir Rokas prabyla apie tai, kaip jam po metų muzikos apdovanojimų „M.A.M.A. 2019“ gimė svajonė kada nors po šio renginio vykstant namo parsivežti ir apdovanojimą, o gal net ir kelis.

Vido Černiausko nuotr./Rokas ir Laurynas
Vido Černiausko nuotr./Rokas ir Laurynas
Vido Černiausko nuotr./Rokas ir Laurynas
Vido Černiausko nuotr./Rokas ir Laurynas

Taip per kelias savaites, apimtas įkvėpimo, Rokas sukūrė eiliuotą tekstą, su kuriuo nuėjęs pas gerą draugą Marių Mickų paprašė jo šiems žodžiams sukurti muziką. Per maždaug du mėnesius gimė pirmoji „Vasaros stebuklo“ versija.

Vido Černiausko nuotr./Rokas ir Laurynas
Vido Černiausko nuotr./Rokas ir Laurynas

Įdomu tai, kad Laurynas vis dar apie tai nieko nežinojo, rašoma atlikėjų siųstame pranešime spaudai. Atėjus Lauryno gimtadieniui, Rokas, kaip priedą prie dovanos, pristatė ir naujai sukurtą dainą. O tada, su dideliu jauduliu širdyje, laukė Lauryno įvertinimo.

Pradėjus groti dainai Laurynas netramdė šypsenos veide, o nuskambėjus kūriniui, pradėjo šokinėti ir garsiai juoktis. Vyrukai iškart vieningai sutarė, jog šią dainą jie būtinai įrašys ir išleis klausytojams.

Rokas ir Laurynas neslepia, kad ši daina pareikalavo tikrai daug laiko ir pastangų, todėl tikisi, jog klausytojams ji patiks. Vyrukai pridūrė, kad tai yra jų kūrybos pradžia, bet tikrai ne pabaiga. Todėl garantuoja, kad jų kūrybos dainų tikrai bus dar ne viena.

Išgirskite ir įvertinkite vaikinų debiutinį kūrinį:

VIDEO: Rokas ir Laurynas - Vasaros stebuklas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas