Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X faktoriaus“ scenoje – studentų gospel choras iš viso pasaulio: susipažino bažnyčioje

„X faktoriaus“ scenoje laukiami visi tie, kurie negali gyventi be muzikos. Ir visai nesvarbu, jei tai kol kas yra tik jūsų hobis – šioje scenoje suspindėti ir tapti pačia tikriausia žvaigžde gali kiekvienas!
„X faktoriaus“ scenoje – bažnyčioje susipažinęs gospel choras
„X faktoriaus“ scenoje – bažnyčioje susipažinęs gospel choras / V.Černiausko nuotr.

Puikus to pavyzdys – studentų gospel choras, kurio nariai yra atvyko iš viso pasaulio: Nigerijos, Ganos, Zimbabvės, Zambijos, Kongo ir, žinoma, Lietuvos, rašoma TV3 televizijos pranešime spaudai.

Muzika šiam studentų chorui yra tik malonumas. Iš tiesų jie mokosi ekonomikos, verslo administravimo, automobilių inžinerijos ar medicinos paslapčių.

V.Černiausko nuotr./„X faktoriaus“ scenoje – bažnyčioje susipažinęs gospel choras
V.Černiausko nuotr./„X faktoriaus“ scenoje – bažnyčioje susipažinęs gospel choras

„Mes visi esame studentai iš skirtingų universitetų Vilniuje ir Kaune. O taip pat visi lankomės toje pačioje bažnyčioje. Tai mus ir suvedė“, – pasakojo gospel choras.

Tiesa, šis ypatingas choras dainuoja ne tik bažnyčioje – labai gali būti, kad jau esate juos matę ir girdėję per Gatvės muzikos dieną!

Ir nors įprastai jie atlieka gospel muziką, šįkart „X faktoriuje“ – visai kitoks choro pasirodymas. Kaip pasakojo viena choro narė, daina, kurią jie atliko scenoje, skirta įkvėpti žmones ir paskatinti patikėti juos savo jėgomis.

„Mes čia esame tam, kad įkvėptume visus žmones, panašius į mus. Žinokite, kad nėra jokių ribų – nėra to, ko negalėtumėte padaryti“, – sakė choras.

V.Černiausko nuotr./„X faktoriaus“ teisėjai
V.Černiausko nuotr./„X faktoriaus“ teisėjai

Kilnių tikslų turintis choras iškart patraukė Justės Arlauskaitės-Jazzu dėmesį. Chorui nė nespėjus uždainuoti, ji jau pripažino turinti labai gerą nuojautą apie jų pasirodymą!

O iškart po jo, savo įspūdžiais apie lengvumą, kuris buvo jaučiamas choro pasirodyme, pasidalino ir laidos vedėjas Mindaugas Stasiulis: „Atrodo, kad jie tik mėgavosi ir nebuvo jokio darbo!“

Jazzu taip pat patvirtino, kad nuojauta jos neapgavo. Anot teisėjos, choras į projekto sceną atnešė labai daug geros energijos, šypsenų ir džiaugsmo.

„Tačiau, mano nuomone, jums visą laiką reikėjo dainuoti kaip mažo sąstato chorui. Nes, kai dainuodavote po vieną, jums, deja, tai pakišdavo koją… Ačiū jums už džiaugsmo blyksnį šioje scenoje“, – sakė ji.

Pagyrų chorui negailėjo ir Saulius Urbonavičius-Samas: „Žinau, kad jūs nesate profesionalės ir tai matėsi. Bet jums puikiai pavyko ištransliuoti visą tą gėrį ir šviesą. Tai buvo labai gražu ir tai mus paveikė – manau, kad tikslas pasiektas.“

„X faktorius“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas