Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X faktoriuje“ – garsi Lietuvos hipnoterapeutė: muzika padėjo išsigydyti žaizdas po vyro mirties

Ne vienas projekte „X faktorius“ pasirodęs dalyvis tikina, kad be muzikos gyventi negali. O dar kai kurie prideda, kad būtent muzika juos gydo. Tai išvysime ir šį sekmadienio vakarą, kai projekte pasirodys jautriausias istorijas širdyse besinešiojantys žmonės.
Otilija Diaz
Otilija Diaz / TV3 nuotr.

Viena jų pasidalins garsi Lietuvos hipnoterapeutė ir hipnozės meistrė Otilija Diaz.

Nors gimė Vilniuje, šiuo metu Otilija gyvena Ispanijoje. O ir keliauti po pasaulį ji pradėjo vos 18-os. „Norvegijoje mokiausi teisės, bet, kadangi Lietuvoje grojau ir dainavau, mano širdyje visą laiką buvo muzika. Tačiau vėliau svarbiau tapo karjera ir darbas, po to – šeima, vaikai. Finale pamiršau, kad esu muzikantė“, – pasakos ji.

Po kurio laiko moteris su šeima ir vyru persikraustė į Ispaniją. Viskas klojosi gerai, iki kol neatėjo pandemija…

„Per pačią pirmą koronaviruso bangą žuvo mano vyras – aš likau viena su vaikais. Tai buvo didžiulis smūgis tiesiai į širdį. Nesupratau, kas vyksta ir kaip taip gali būti, taip staiga… Tačiau pasukti laikrodžio atgal nebeįmanoma“, – skaudžia istorija dalinsis Otilija.

TV3 nuotr./Otilija Diaz
TV3 nuotr./Otilija Diaz

O kadangi augina net 4 vaikus ir privalėjo nepalūžti, ji ėmė ieškoti, kaip galėtų save pagydyti. „Man labai padėjo meditacija, šokti į šaltą vandenį. Taip pat mane laba gydė muzika. Jeigu aš dainuoju, groju ir su muzika medituoju, suprantu, kad viskas gyja ir gerėja“, – pridės ji.

Galiausiai Otilija pradėjo mokytis hipnozės ir net rašyti knygas. „Po truputį pradėjau sau leisti daryti tai, ką man sako širdis, o ne protas ar aplinka. Taip aš grįžau į muziką“, – šypsosis ji.

„X faktoriaus“ scenoje Otilija padainuos garsiosios Alicia Keys dainą apie įvairiausius jausmus keliančią meilę – „Falling“. Tiesa, jos dainos versija bus kiek kitokia nei esame įpratę girdėti.

„Aš pirmą kartą girdžiu pop dainą, atliekamą meditatyvinėje improvizacijoje, kuri skamba gal net kiek raganiškai. To iš jūsų neatimsi – tai buvo įdomu ir savita, bet ar šita scena tam? Turiu dvejonių“, – po Otilijos pasirodymo sakys Saulius Urbonavičius-Samas, o ką pasakys kiti teisėjai ir ar moteris pateks į kitą etapą, sužinosite jau šį sekmadienį.

„X faktorius“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?