Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žymusis gitaristas R.Semeniukas pristato Niujorke filmuotą klipą: operatorė – „Žalvarinio“ vokalistė

Vienas žymiausių šių dienų Lietuvos roko gitaristų, kompozitorius, prodiuseris, grupės „Žalvarinis“ įkūrėjas Robertas Semeniukas pristato savo naujausią vaizdo klipą dainai „Vienas kelyje“ nufilmuotą Niujorke.
Robertas Semeniukas Niujorke
Robertas Semeniukas Niujorke

Vaizdo klipo idėja gimė, grupės „Žalvarinis“ gastrolių metu Jungtinėse Amerikos Valstijose šių metų birželį.

Robertas Semeniukas ir Sigita Jonynaitė
Robertas Semeniukas ir Sigita Jonynaitė

„Iš kiekvienos tolimos kelionės stengiuosi parsivežti po vaizdo klipą. Tai jau tapo tradicija. Būnant Niujorke, vaikščiojant Manhatano gatvėmis, kilo mintis visa tai kažkaip įamžinti vaizdo klipe. Matyt nusišypsojo sėkmė, jog jau pavyko ir Holivude, ir Čikagoje tai padaryti. Prisiminiau dainą „Vienas kelyje“, iš neseniai pasirodžiusio mano solo albumo „Six Strings Upstream“. Prikalbinau „Žalvarinio“ vokalistę Sigitą pabūti operatoriumi ir užfiksuoti mano pasivaikščiojimus per perėjas ir kitus pakvailiojimus. Buvo išties linksma.

Fotogalerija:

Klajojant plačiomis gatvėmis ir keliant aukštyn galvą, besistebint dangoraižiais, prisiminiau atlikėjo Stingo dainą „Englishman in New York“, matyt ji ir įtakojo to vaizdo klipo atsiradimą ir nuotaiką. Tame megapolyje jaučiausi tikrai tarsi koks ateivis iš kito pasaulio, iš labai toli, iš miškų tylos, iš ramybės oazės, iš mažytės Lietuvos. Bet tuo pačiu pajaučiau ir artumą miesto, kažką savo. Niujorkas mane pakerėjo nuo pirmų žingsnių. Įsimylėjau šį miestą. Jame yra visko, ko tik širdis geidžia. Kadangi mėgstu kontrastus, dažnai tenka išlipti iš komforto zonos, nusprendžiau, kad reikia pasivaikščioti su gitara tomis gražiomis gatvėmis, pilnomis skubančių praeivių ir įsilieti į bendrą šurmulį su savo ramia melodija. Taip ir gimė šis kelioninis muzikinis atvirukas su degančio nuo vasaros saulės Niujorko gatvėmis, uostais, tiltais ir dangoraižiais.

Daina „Vienas kelyje“ yra apie žmogų, keliautoją, svajotoją, laimės ieškotoją, kuris žino savo kelią, galbūt ne visi jį supranta, bet jis turi savo tikslą ir nekreipia dėmesio į aplinkos triukšmą. Žmogui reikia laisvės, visi jos siekiame, o kad ją turėtume, reikia stipriai padirbėti ir net pakovoti. Tiems kas mėgsta gitarinę muziką, amerikietišką roką, galės išgirsti jau šį ketvirtadienį, liepos 25 dieną, 19:00val. Vilniaus Rotušės aikštėje, kur su savo grupe pristatysiu gyvai ne tik šią dainą, bet ir daug gražios, jautrios muzikos.“ – pasakojo Robertas.

VIDEO: Robertas Semeniukas | Vienas Kelyje (Official Music Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas