Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2022 10 23

14 žvaigždžių, kurios turtų vaikams nepaliks: po mirties – tik maža dalis arba nė cento

Ne paslaptis, kad sėkmingi verslininkai ar šlovę pelnę aktoriai, dainininkai, laidų vedėjai savo finansine padėtimi tikrai nesiskundžia – jie gali sau leisti brangius namus, prabangių prekinių ženklų drabužius, įspūdingus automobilius. Atrodytų, ir šių žmonių vaikai turėtų būti ramūs – juk jei jiems patiems gyvenime nepasiseks, po tėvų mirties gavę palikimą galės nesukti galvos, ar ne? Vis dėlto pateikiame sąrašą garsenybių, kurie rodo ką kita – šios žvaigždės palikimą verčiau išdalins svetimiems nei paliks atžaloms.
Ashtonas Kutcheris, Mila Kunis, Jackie Chanas, Danielis Craigas
Ashtonas Kutcheris, Mila Kunis, Jackie Chanas, Danielis Craigas / „Scanpix“ nuotr.

14. Ashtonas Kutcheris ir Mila Kunis

Aktorė Mila Kunis ir jos vyras taip pat aktorius Ashtonas Kutcheris savo vaikams, kurių turi du, aiškiai pasakė, kad mirus tėvams šie negaus jų daugiau nei 200 mln. dolerių vertinamo turto.

Teigiama, kad pora didžiąją dalį savo turto planuoja palikti kelioms labdaros organizacijoms, įskaitant kovojančias su prekyba žmonėmis, kurias Ashtonas labai remia.

„Mano vaikai gyvena tikrai privilegijuotą gyvenimą, ir jie to net nežino, – Daxo Shepardo tinklalaidėje „Armchair Expert“ kalbėjo A.Kutcheris. – Mes galiausiai paliksime savo pinigus labdarai ir kitiems įvairiems dalykams.“

Tiesa, Ashtonas pridūrė, kad nors neskirs savo atžaloms krūvos pinigų be priežasties, jis vis dėlto svarstytų galimybę investuoti į galimus jų verslo planus.: „Jei mano vaikai norės pradėti verslą ir turės gerą verslo planą, aš į jį investuosiu.“

Vida Press nuotr./Ashtonas Kutcheris, Mila Kunis
Vida Press nuotr./Ashtonas Kutcheris, Mila Kunis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius