Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

18 garsenybių, kurios palaiko JAV prezidentu išrinktą Donaldą Trumpą

Šią savaitę 45-uoju JAV prezidentu išrinktas milijardierius Donaldas Trumpas nėra labai mėgiamas tarp pramogų pasaulio elito, tačiau garsių palaikytojų jam pakanka. Dalis jų vertinami kaip gana skandalingos ar ekscentriškos asmenybės, kaip, tiesa, ir pats Donaldas Trumpas.
Deanas Cainas, Gene'as Simmonsas, Hulkas Hoganas, Dennisas Rodmanas ir Mike'as Tysonas
Deanas Cainas, Gene'as Simmonsas, Hulkas Hoganas, Dennisas Rodmanas ir Mike'as Tysonas / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Donaldą Trumpą rinkimų metu palaikiusios ir jo pergale besidžiaugiančios JAV garsenybės – gana spalvingos asmenybės. Tarp jo rėmėjų – tokie žmonės kaip buvę sportininkai Mike'as Tysonas ir Dennisas Rodmanas bei muzikantai Gene'as Simmonsas, Kidas Rockas ir Tedas Nugentas.

Tad štai jie, garsūs Donaldo Trumpo rėmėjai:

Gene'as Simmonsas (67 m.)

Legendinės roko grupė „Kiss“ lyderis žurnalui „Rolling Stone“ yra sakęs, kad Donaldas Trumpas yra „tinkamas (mūsų) politinei sistemai“.

Muzikantas taip pat palaikė Trumpo idėją pastatyti sieną su Meksika ir kritikavo popiežių Pranciškų, kuris sakė, jog reikia „statyti tiltus, o ne sienas“. „Popiežius sakė, kad siena yra blogai, bet įdomu tai, jog aplink visą Vatikaną yra siena. Jie nenori, kad pašaliniai žmonės patektų į Vatikaną“, – sakė Gene'as Simmonsas.​

„Trumpas nėra politikas. Jam nereikia jūsų pinigų, ir jis, po paraliais, sako, ką galvoja, patinka jums tai ar ne. Ir jis nemato jokios problemos sakyti „atsikniskit“. Man tai patinka. Net jei su juo ir nesutinku“, – sakė muzikantas.

„Scanpix“ nuotr./„Kiss“ lyderis Gene'as Simmonsas
„Scanpix“ nuotr./„Kiss“ lyderis Gene'as Simmonsas

Dennisas Rodmanas (55 m.)

Buvęs krepšininkas, garsėjantis savo prieštaringais pasisakymais ir draugyste su Šiaurės Korėjus lyderiu, karštai palaiko Donaldą Trumpą.

„Donaldas Trumpas daug metų yra geras mano draugas. Mums nereikia dar vieno politiko, mums reikia verslininko kaip ponas Trumpas!“ – tviteryje rašė jis.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Dennisas Rodmanas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Dennisas Rodmanas

Mike'as Tysonas (50 m.)

Buvęs boksininkas Mike'as Tysonas palaiko Donaldą Trumpą, mat šis jam atrodo ne toks arogantiškas, kaip kiti politikai.

„Kai susitinku su juo, jis paspaudžia man ranką ir gerbia mano šeimą. Niekas kitas iš jų – Barackas ar dar kas nors – taip nedaro. Jie bus tokie, kokie yra, ir ignoruos mane, mano šeimą“, – yra sakęs jis.

Nuomonės apie Trumpą boksininkas nepakeitė ir tada, kai šis pasiūlė neįsileisti į šalį musulmonų (Mike'as Tysonas – šios religijos išpažinėjas).

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Mike'as Tysonas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Mike'as Tysonas

Kidas Rockas (45 m.)

Atlikėjas Kidas Rockas, kuris yra buvęs Pamelos Anderson vyras, savo paramą Donaldui Trumpui išsakė per interviu žurnalui „Rolling Stone“, pareiškęs kad „serga už Trumpą“.

Jis taip pat pridūrė: „Leiskite tam motkr**iui verslininkui valdyti (šalį) kaip sumautą verslą. Ir jo kampanija buvo smagi kaip velnias.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kidas Rockas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kidas Rockas

Hulkas Hoganas (63 m.)

Imtynininkas ir aktorius Hulkas Hoganas, palaikantis respublikonus, rėmė Donaldą Trumpą, ir sakė, kad norėtų su juo pabėgioti.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Hulkas Hoganas
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Hulkas Hoganas

Deanas Cainas (50 m.)

Aktorius, labiausiai žinomas dėl Supermeno vaidmens populiariajame seriale „Luiza ir Klarkas: naujieji Supermeno nuotykiai“, iš pradžių nebuvo Donaldo Trumpo gerbėjas – palaikė kitą respublikoną Tedą Cruzą. Tačiau kai galiausiai partija į prezidento rinkimus pasiuntė būtent Trumpą, respublikonams ištikimam aktoriui neliko nieko kito, kaip tik palaikyti jį.

„Nebalsuosiu nei už Bernie Sandersą, nei už Hillary Clinton, tad tai greičiausiai paverčia mane Trumpo vyruku“, – „Fox & Friends“ sakė aktorius.

AOP nuotr./Deanas Cainas seriale „Lois & Clark: The New Adventures of Superman“
AOP nuotr./Deanas Cainas seriale „Luiza ir Klarkas: naujieji Supermeno nuotykiai“

Stephenas Baldwinas (50 m.)

Vienas iš garsiųjų brolių aktorių Baldwinų palaiko respublikonų kandidatą ir net sukritikavo savo brolio Alecko Baldwino parodiją, kuria per laidą SNL jis pašiepė Donaldą Trumpą.

Anot Stepheno Baldwino, Donaldas Trumpas būtų puikus prezidentas, nes „jis ne politikas ir jam nerūpi, ką kiti galvoja“.

Vida Press nuotr./Stephenas Baldwinas ir Donaldas Trumpas
Vida Press nuotr./Stephenas Baldwinas ir Donaldas Trumpas

Jonas Voightas (77 m.)

Garsus aktorius, respublikonų partijos narys ir Holivudo žvaigždės Angelinos Jolie tėvas palaiko Donaldą Trumpą, nes mano, kad jis – „atsakymas į mūsų problemas“. „Oskaru“ ir keturiais „Auksiniais gaubliais“ apdovanotam aktoriui taip pat imponuoja tai, kad Donaldas Trumpas – „linksmas, žaismingas, spalvingas ir, kas svarbiausia, nuoširdus“ žmogus.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jonas Voightas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jonas Voightas

Omarosa Manigault (42 m.)

Televizijos įžymybė Omarosa Manigault yra viena iš garsiausių Donaldo Trumpo realybės šou „Mokinys“ („Apprentice“) dalyvių, kurio 14 sezonų vedė pats milijardierius, o pradėjęs rinkiminę kampaniją šou vairą perleido Arnoldui Schwarzeneggeriui. Omarosa Manigault per Donaldo Trumpo rinkiminę kampaniją dirbo kaip štabo, skirto pritraukti afroamerikiečius, vadovė.

Ji taip pat nusifilmavo ir dokumentiniame filme apie dėl prezidento posto besivaržančius Donaldą Trumpą ir Hillary Clinton, ir jame sakė, kad Trumpo nekentėjai privalės „nusilenkti“ jam, kai šis taps prezidentu.

Omarosa, kuri buvo „Žaliosios mylios“ aktoriaus Michaelo Clarke'o Duncano sužadėtinė ir susitikinėjo su juo iki jo mirties 2012-aisiais, taip pat gynė savo patroną dėl jo pareiškimų apie moteris, esą jo žodžiai būdavo ištraukiami iš konteksto ir panaudojami prieš jį.

Vida Press nuotr./Omarosa Manigault
Vida Press nuotr./Omarosa Manigault

Tedas Nugentas (67 m.)

Rokeris Tedas Nugentas yra respublikonų partijos rėmėjas ir aktyviai gina teisę nešiotis ginklą, kai tuo tarpu didžioji dalis pramogų pasaulio žvaigždžių kaip tik palaiko ginklų laikymo griežtinimą ir kontrolę. Jis taip pat kritikuoja gyvūnų teisių gynėjus, o viename interviu net yra pareiškęs: „Sunku rasti ką nors juokingesnio nei žmones, kurie mano, kad gyvūnai turi teises. Tiesiog perskroskit strėle jiems plaučius.“

Donaldą Trumpą šis muzikantas palaiko sakydamas, kad jam „turėtų būti įteiktas Laisvės medalis už tai, kad taip drąsiai, nuoširdžiai ir tiesiai išsako, ką galvoja.“

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Tedas Nugentas
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Tedas Nugentas

Jesse'is Jamesas (47 m.)

Garsusis motociklų meistras, buvęs laidos „Monstrų garažas“ vedėjas ir buvęs aktorės Sandros Bullock vyras Donaldu Trumpu susižavėjo dalyvaudamas jo šou „Mokinys“.

„Gyvenime sutikau daugybę žmonių ir ką supratau, tai kad geriausia nuomonę apie juos susidaryti asmeniškai susipažinus. Ką aš asmeniškai pastebėjau, (susipažinęs su Trumpu), tai kad tai yra žmogus, kuris tobulai tinka valdyti šią šalį. Vieną dalyką, ką žinote apie mane, tai kad aš visada pasakysiu taip, kaip yra, gerai tai ar blogai. Tas vyrukas yra rimtas reikalas, ir (jis) Ameriką vėl padarys puikia (tai – Trumpo rinkiminės kampanijos šūkis, – red. past.)“, – savo „Facebook“ paskyroje už Donaldą Trumpą agitavo Jesse'is Jamesas.

„Scanpix“/„Mavrixonline.com“ nuotr./Jesse'is Jamesas
„Scanpix“/„Mavrixonline.com“ nuotr./Jesse'is Jamesas

Antonio Sabato jaunesnysis (44 m.)

Antonio Sabato jaunesnysis gimė Italijoje, tačiau užaugo ir gyvenimą kuria Amerikoje. Jis išgarsėjo kaip „Calvin Klein“ modelis, o vėliau ėmėsi aktorėsytės.

Antonio Sabato nuomone, kurią jis išsakė per respublikonų suvažiavimą, Donaldas Trumpas – tai, ko reikia Amerikai: „Jis tiki viena Amerika su laisve ir teisingumu visiems. Turėti apsaugotas sienas, ginti savo piliečius – tai nėra neapykanta. Tai vyriausybės atsakomybė ir tai, ką reikia daryti. Donaldas Trumpas tai sutvarkys ir sugrąžins mus į teisingą kelią.“

„Scanpix“/AP nuotr./Antonio Sabato jaunesnysis
„Scanpix“/AP nuotr./Antonio Sabato jaunesnysis

Stacey Dash (49 m.)

Aktorė Stacey Dash iš populiariosios romantinės komedijos „Jokio supratimo“ („Clueless“) Donaldą Trumpą palaiko vadindama jį „puikiu verslininku“, kuris „turi ryšių su žmonėmis iš viso pasaulio, kurie priiminėja sprendimus“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Stacey Dash
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Stacey Dash

Robertas Davi (63 m.)

Aktorius, žinomas iš kultinių filmų kaip „Kietas riešutėlis“, 16-osios Džeimso Bondo dalies „Leidimas žudyti“, „Grobuonis 2“ ir kt., sakė, kad „turėtume dėkoti Dievui, kad Trumpas dalyvauja šiose varžytuvėse“.

„Scanpix“/„Mavrixonline.com“ nuotr./Robertas Davi
„Scanpix“/„Mavrixonline.com“ nuotr./Robertas Davi

Scottas Baio (56 m.)

Televizijos serialų aktorius Scottas Baio Donaldą Trumpą palaiko, nes jam patinka, kaip šis komunikuoja: „Jis kalba taip pat kaip kalbu aš“.​ Aktorius įsitraukė ir į Donaldo Trumpo rinkiminę kampaniją, o per nacionalinį respublikonų partijos suvažiavimą liepos mėnesį sakė kalbą.

„Mums reikia Donaldo Trumpo, kad jis tai sutvarkytų. Ar Donaldas Trumpas yra mesijas? Ne, jis tik žmogus. Žmogus, kuris nori atsilyginti savo šaliai Amerikai – šaliai, kuri jam davė viską, – emocingai už Donaldą Trumpą agitavo aktorius. – Hillary Clinton nori tapti prezidente dėl savęs. Donaldas Trumpas nori būti prezidentu dėl mūsų visų. Taigi, žinoma, padarykime Ameriką vėl puikia, bet padarykime Ameriką vėl Amerika.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Scottas Baio
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Scottas Baio

Johnny Damonas (43 m.)

Beisbolininkas Johnny Damonas „New York Daily News“ sakė, kad prezidento rinkimuose palaiko Donaldą Trumpą.

„Esu Trumpo gerbėjas nuo pat tada, kai pirmą kartą jį sutikau prieš septynerius ar aštuonerius metus. Viskas, ką jis daro, yra aukščiausios klasės“, – Trumpą gyrė sportininkas.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Johnny Damonas
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Johnny Damonas

Loretta Lynn (84 m.)

Kantri muzikos žvaigždė Loretta Lynn „Reuters“ sakė, kad „jis yra vienintelis, kuris pakeis šitą šalį“.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Loretta Lynn
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Loretta Lynn

Johnas Ratzenbergeris (69 m.)

Aktorius ir įgarsintojas, kurio balsą atpažįsta animacinių filmų „Žaislų istorija“, „Monstrų biuras“, „Žuviukas Nemo“, „Ratai“, „La troškinys“ ir kt. gerbėjai, Donaldą Trumpą palaiko, mat „jis yra statytojas“.

„Noriu, kad mes vėl pasitikėtume savo jėgomis... Vienintelis tinkamas kandidatas, mano nuomone, yra Donaldas Trumpas, nes jis yra statytojas. Jis geriau nei kas kitas supranta, kad kai prarasime žmones – vidutinis amžius žmonių, kurie iš tikrųjų žino, kaip kažką pastatyti, yra 58 metai, – kai jų nebebus, mes nebeturėsime nieko, kas užimtų jų vietą“, – per „Fox News“ kalbėjo Johnas Ratzenbergeris.

„Scanpix“/AP nuotr./Johnas Ratzenbergeris su žmona Julie Blichfeldt filmo „Žuvytė Dorė“ premjeroje
„Scanpix“/AP nuotr./Johnas Ratzenbergeris su žmona Julie Blichfeldt filmo „Žuvytė Dorė“ premjeroje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai