Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

20-metė rusė pasaulyje išgarsėjo dėl gigantiškų antakių: įkvėpė „Angry Birds“

20-metė rusė Anželika Protodjakonova dėl savo gigantiškų antakių tapo internetine sensacija – ji išgarsėjo po to, kai nepažįstamasis išskirtinės išvaizdos merginą nufotografavo autobuse ir tą nuotrauką paviešino internete.
Anželika Protodjakonova
Anželika Protodjakonova / „Instagram“ nuotr.

Toji nuotrauka sulaukė ypač daug dėmesio ir neteko ilgai laukti, kol jos herojė buvo identifikuota. O po to Anželika Protodjakonova tapo tikra internetine įžymybe – šiandien jos sekėjų skaičius instagrame siekia beveik 93 tūkst.!

Anželika sako iš pradžių jautusi gėdą dėl tos išplitusios nuotraukos, tačiau greitai pakeitė požiūrį ir nusprendė pasinaudoti situacija – ėmė antakius piešti dar didesnius ir taip dar labiau didino savo žinomumą.

Jakutsko mieste Rytų Sibire gyvenanti mergina po netikėtos šlovės džiaugiasi sėkmingai išsivysčiusia grožio blogerės veikla. Anželika sako dabar galinti pragyventi iš reklamos užsakymų, o ir nuolaidų gauna iš daugybės prekės ženklų dėl savo žinomumo.

Kaip rašoma vietos spaudoje, Anželiką tokiems antakiams įkvėpė jos mėgstamas žaidimas „Angry Birds“, kuriame įvairūs paukščiai vaizduojami su labai ryškiais ir charakteringais antakiais.

„Instagram“ nuotr./Anželika Protodjakonova
„Instagram“ nuotr./Anželika Protodjakonova

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas