Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

40-metė Paris Hilton taps mama: laukiasi pirmagimio

Vakarėlių liūtė, realybės šou žvaigždė Paris Hilton (40) gerbėjus pradžiugino netikėta naujiena – ji laukiasi. Kaip rašo pagesix.com, apie vaikus su sužadėtiniu Carteriu Reumu ji svajoja jau nuo metų pradžios.
Paris Hilton ir Carteris Reumas
Paris Hilton / Vida Press nuotr.

Kaip rašoma pagesix.com, pora apie šeimos sukūrimą atviriau kalba nuo sausio mėnesio, kai atskleidė, kad jai buvo atliktos dirbtinio apvaisinimo procedūros.

„Jis yra mano svajonių vyras. Mes nuolat kalbame apie (vestuvių planavimą) ir planuojame savo kūdikio vardus ir visa kita“, – viename iš interviu kalbėjo P.Hilton.

Visgi naujienų portalui bandžius susisiekti su moters atstovu spaudai, šis atsisakė komentuoti.

Vida Press nuotr./Paris Hilton ir Carteris Reumas Niujorke
Vida Press nuotr./Paris Hilton ir Carteris Reumas Niujorke

15min primena, kad Paris Hilton savo 40-ojo gimtadienio dieną su visuomene pasidalijo džiugia žinia – mylimasis, verslininkas Carteris Reumas paprašė jos rankos ir ji atsakė „taip“!

Kaip rašė „People“, pora susižadėjo vasario 13 dieną, šeštadienį, po daugiau nei metus trukusios draugystės. Naujiena žiniasklaidą apskriejo vasario 17-ąją – dieną, kai Paris Hilton švenčia savo 40-ąjį gimtadienį.

„Pastarieji metai su koronavirusu pakeitė daugelį dalykų. Anksčiau buvau ta, kuri nuolatos keliaudavo, bet dabar turėjau galimybę likti namuose ir iš naujo įvertinti tai, kas man svarbu. Mano santykiai ir laikas, kurį praleidau su Carteriu, buvo dovana“, – komentavo P.Hilton ir pridūrė nekantriai laukianti naujo santykių etapo.

Vida Press nuotr./Paris Hilton ir Carteris Reumas
Vida Press nuotr./Paris Hilton ir Carteris Reumas

Gerų žodžių sužadėtinei negailėjo ir jos mylimasis Carteris.

„Turėjau unikalią galimybę pažinti tikrąją Paris, pastaruosius 15 mėnesių kasdien buvome dviese ir dabar negaliu būti laimingesnis, kad turiu ją kaip savo būsimą žmoną. Ji spindi gerumu, darbo etika, autentiškumu ir savo įtaka darant pasaulį geresne vieta. Dabar ji darys tą patį kaip būsima mama ir žmona“, – kalbėjo C.Reumas.

C.Reumas pasipiršo P.Hilton gimtadienio šventės metu, kurią savo mylimajai surengė privačioje saloje. Po to, kai Paris ištarė „taip“, Carteris jai ant piršto užmovė Jeano Dousseto – Louiso Cartierio anūko – kurtą žiedą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius