Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

48-erių Denise Richards – nepavaldi amžiui: ant raudono kilimo traukė visų žvilgsnius

Monte Karlo televizijos festivalio uždarymo ceremonijoje pasirodė ne viena ryški žvaigždė, tačiau visų dėmesį prikaustė aktorė Denise Richards (48). Moteris jau anksčiau dalijosi keliomis nuotraukomis iš trumpų atostogų Monake. Tačiau dabar nustebino šilkine, raudonos spalvos suknele. Kartu su ja šventėje pasirodė serialo „Žavūs ir drąsūs“ kolegos.
Aktorė Denise Richards Monte Karlo televizijos festivalyje
Aktorė Denise Richards Monte Karlo televizijos festivalyje / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Denise Richards

Filmų „Blondinės“ ir „Pats baisiausias filmas 3“ aktorė ne pirmą kartą nustebina įdomiais stiliaus pasirinkimais. Šį kartą Monte Karlo televizijos festivalyje dalyvavusi moteris nemažiau stebino, kai žengė su raudonos spalvos šilkine suknele. Priglundanti suknelė puikiai išryškino tobulas aktorės kūno linijas.

„Scanpix“ nuotr./Aktorė Denise Richards Monte Karlo televizijos festivalyje
„Scanpix“ nuotr./Aktorė Denise Richards Monte Karlo televizijos festivalyje

Galima pripažinti, kad aktorės aprangos pasirinkimas atrodė neįtikėtinai prabangiai, ypač dėl to, kad ant įspūdingos suknelės krito šviesios garbanos.

Šalia moters taip pat buvo galima pamatyti serialo „Žavūs ir drąsūs“ kolegas Scottą Cliftoną ir Annika Noelle. S.Cliftonas dėvėjo klasikinį juodos spalvos smokingą, baltus marškinius ir žavią peteliškę. Tuo metu A.Noelle atrodė klasiškai su baltos spalvos taškuota suknele.

„Scanpix“ nuotr./Aktorė Denise Richards su Scottu Cliftonu ir Annika Noelle
„Scanpix“ nuotr./Aktorė Denise Richards su Scottu Cliftonu ir Annika Noelle

Tik atvykusi į Monaką Denise Richards spėjo įsiamžinti su miela bei lengva taškuota suknele. Žinant, kad aktorė mėgsta odinius drabužius, šis pasirinkimas tapo išskirtine detale jos spintoje.

Prieš išvykstant į šventę moteris pasidžiaugė vyro Aarono Phyperso noru įsivaikinti jos septynerių metų dukrytę Eloise. Aktorė mergaitę įsivaikino 2011 m., tačiau susidūrė su sunkumais dėl sutrikusio dukros vystymosi.

„Ilgą laiką ji negalėjo pati atsisėsti, o vaikščioti pradėjo būdama tik dvejų metukų. Ir tai tik fizinės terapijos pagalba“, – apie iššūkį auginti mergaitę kalbėjo D.Richards.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas