Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

ABBA dainų koncerte – tragiškas įvykis: mirė du žmonės, dar vienas sužeistas

Legendinių ABBA dainų paklausyti susirinkę gerbėjai tapo tragiško įvykio liudininkais. Švedijoje iš septinto aukšto koncertų salėje nukrito žmogus. Iš viso žuvo net du asmenys, o dar vienas buvo sužalotas.
ABBA
ABBA / Vida Press nuotr.

Kaip rašo BBC, į netoli Stokholmo esančią „Uppsala Konsert & Kongress“ salę antradienio vakarą ABBA dainų, gyvai atliekamų vadinamosios „tribute“ grupės, pasiklausyti susirinko apie 1000 žmonių. Tačiau koncertą aptemdė tragiškas įvykis.

Likus 30 minučių iki jo pradžios į pagrindinį aukštą nukrito žmogus. Pasak policijos, jis nusileido ant dviejų žmonių, kurių vienas patyrė mirtinus sužalojimus. Iškart mirė ir iškritęs žmogus. Trečias asmuo patyrė gyvybei nepavojingus sužalojimus ir buvo nugabentas į ligoninę.

Nė vienos iš aukų tapatybių policija dar neatskleidė, tačiau žinomas jų amžius: nukritęs žmogus buvo įkopęs į 9-tą dešimtį, o jo mirtinai sužalotas – į 7-tą.

„Gavome iškvietimą dėl nuo aukštai nušokusio arba iškritusio žmogaus“, – apie įvykį naujienų agentūrai AFP pasakojo policijos atstovas Magnusas Janssonas Klarinas.

Jis pridūrė, kad pareigūnai tebesiaiškina įvykio aplinkybes. Iškart po to koncertų salė buvo uždaryta, apklausti įvykio liudininkai.

Renginio organizatorė „MTLive“ savo paskyroje feisbuke rašė, kad „visi ištikti šoko”: „Deja, turime pranešti apie tragišką įvykį. Žinome tik tiek, kad kažkas nušoko arba iškrito iš aukštai ir sužalojo kitus žmones.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas