Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Adele internetą sudrebino stulbinančiais pokyčiais: kaip viskas prasidėjo ir ko teko atsisakyti?

Pribloškiantys išvaizdos pokyčiai – taip savo gimtadienį sutiko popmuzikos dievaitė Adele. Socialiniame tinkle „Instagram“ su milijonais gerbėjų pasidalijusi nuotrauka, atlikėja padėkojo visiems už nuoširdžius sveikinimus. Tačiau netrukus interneto erdvę apskriejusią fotografiją mačiusieji svarstė ne apie tai, kokį tortą 32-ojo gimtadienio proga pjovė Adele, bet kaip jai pavyko taip sulieknėti.
Dainininkės Adele išvaizdos pokyčiai
Dainininkės Adele išvaizdos pokyčiai / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Adele

Pirmame šių metų įraše Adele padėkojo ir su pandemija fronto linijose kovojantiems medikams.

„Dėkoju už gimtadienio meilę. Viliuosi, kad saugotės ir išlikote sveiko proto šiuo beprotišku metu. Norėčiau padėkoti skubios pagalbos ir pagrindiniams darbuotojams, kurie rūpinasi mūsų saugumu rizikuodami savo gyvybėmis! Jūs esate mūsų angelai. 2020. Gerai. Iki. Ačiū“, – rašė ji po nuotrauka, kurioje pozuoja su trumpa juoda suknele pūstomis rankovėmis.

Žinoma, daugiau dėmesio nei jos padėka sulaukė akivaizdūs Adele išvaizdos pokyčiai. Juos pastebėjo ne tik beveik 36 mln. atlikėjos instagramo sekėjų, bet ir garsūs dainininkės bičiuliai.

„Tu turbūt juokauji“, – nuostabos neslėpė modelis Chrissy Teigen.

Kaip rašo „Mirror“, viskas prasidėjo po Adele skyrybų su buvusiu sutuoktiniu Simonu Konecki, nuo kurio ji pagimdė sūnų Angelo (7). Tapusi vieniša, ji norėjo pakeisti savo gyvenimą ir pradėjo laikytis griežto treniruočių režimo.

Kad ir ką Adele bedarytų, tai, kaip matosi, veikia. Dainininkė visai nebepanaši į tą merginą, kuri kelionę popmuzikos pasaulyje pradėjo dar paauglystėje ir nepasidavė spaudimui atrodyti taip, kaip kitos atlikėjos, ir buvo pasiryžusi viską daryti savaip.

Ne kitokia buvo ir jos kelionė išvaizdos ir gyvenimo būdo pokyčių link. Vienas artimas žvaigždei draugas atskleidė, kad viso to ji ėmėsi tik dėl savęs. „Ji nebesijautė gerai. Ji žinojo turinti kažką pakeisti, nes norėjo būti pati sveikiausia mama, – „People“ sakė šaltinis. – Mesdama svorį daugiausiai dėmesio ji skyrė tam, kaip galėtų būti sveikesnė ir geriau prižiūrėtų savo kūną. Ji labiau pasitiki savimi, kitaip rengiasi ir apskritai atrodo laimingesnė.“

Teigiama, kad pirmus žingsnius sveikesnio gyvenimo būdo link Adelei padėjo žengti kita garsi žvaigždė – atlikėjas Harry Stylesas. Pasak užsienio naujienų portalų, tai jis dainininkei parodė vieną iš pasivaikščiojimui skirtų takų Malibu, tapusį Adeles mėgstamiausiu, ir nusivedė į HIIT treniruotę.

Bendros veiklos dar labiau suartino bičiulius, kartu net atostogavusius Karibuose – Adele, Harry Stylesas ir Jamesas Cordenas metų pradžioje drauge buvo įamžinti laiką leidžiantys paplūdimyje. Jau tada internete paplito nuotraukos, kuriose dainininkė – sunkiai atpažįstama.

Pakito ne tik dainininkės laisvalaikis, bet ir mityba. Po truputį ją keisti, t.y. daryti sveikesnius pasirinkimus, Adele pradėjo po sūnaus Angelo gimimo 2012 metais – atsisakė 10 per dieną išgeriamų ir gausiai cukrumi pagardintų arbatos puodelių, visiškai atsisveikino su alkoholiu, cigaretėmis, kofeinu bei „aštriu, citrusiniu“ maistu. Tai taip pat padėjo išsaugoti jos nuostabų balsą, kurio netekti atlikėja visada bijojo.

2016-aisiais, siekdama prieš gastroles „įgauti daugiau ištvermės“, Adele atsikratė šiek tiek svorio. 2017-aisiais, kaip rašo „Mirror“, atlikėja, laikydamasi naujos vadinamosios Sirtfood dietos, ji neteko dar 12 kg.

Vida Press nuotr./Adele ir Simonas Konecki
Vida Press nuotr./Adele ir Simonas Konecki

Sirtfood mitybos esmė – energijos gauti iš augalinės kilmės produktų, tokių kaip, pavyzdžiui, lapiniai kopūstai, grikiai, žalioji arbata, ciberžolė. Dieta leidžia vartoti ir tokius produktus kaip kakava, sūris bei raudonasis vynas.

Tačiau iš esmės savimi pasirūpinti Adele nusprendė išsiskyrusi su Simonu Konecki. Teigiama, kad dainininkė pasisamdė Los Andžele „kūno burtininke“ vadinamą pilateso instruktorę Camilą Goodis.

„Lengva sutelkti dėmesį į fizinius pokyčius, tačiau tai nebuvo tik tai, – apie 45 kg netekusios Adele pokyčius toliau „People“ kalbėjo artimas šaltinis. – Ji niekada nebuvo susitelkusi tik į svorio metimą. Ji sulieknėjo, nes nustojo vartoti alkoholį ir pradėjo valgyti daugiau tikro maisto. Tačiau jai patinka ir naujas įvaizdis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas