Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 22

Aktorė Yvette Vickers: „Playboy“ garsenybė, kurios kūnas rastas metai po mirties

2011-aisiais Holivudą sukrėtė aktorės Yvette Vickers mirtis. Moteris mirė seno amžiaus, būdama 82 metų. Tačiau tai, kaip buvo atrastas jos kūnas, šokiravo. Aktorė rasta praėjus beveik metams nuo jos mirties, o jos kūnas buvo virtęs mumija.
Yvette Vickers
Yvette Vickers / stop kadras

Žurnalui „Playboy“ buvo vos 6-eri metai, kai 1959-ųjų liepą Hugh Hefneris pasirinko Yvette Vickers būti viršelio veidu ir kūnu. Tuo metu viršeliui pasirinkta nuotrauka, kurioje Y.Vickers demonstruoja nuogą užpakaliuką, galėjo sukelti didžiulį skandalą.

„Mūsų advokatas manė, kad nuotrauka mums sukels problemų. Jis norėjo sustabdyti spausdinimą ir pasirinkti kitą modelį. Pasakiau – pamiršk“, – prisimena H.Hefneris.

Praėjus daugiau nei 50 metų, H.Hefneris gavo kitą žinutę apie Yvette Vickers. Buvusi „Playboy“ kiškutė ir aktorė buvo rasta negyva savo namuose, pilnai mumifikavusi. Ji mirė viena savo namuose ir jos niekas nerado beveik metus.

„Ji gyveno visavertį gyvenimą“, – sakė H.Hefneris. „Bet tais paskutiniais metais, tas faktas, kad ji mirė ir neturėjo draugų, kurie apie tai žinotų iš karto – tai liūdna.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas