Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aktorius Shia LaBeoufas klimpsta vis giliau: buvusi mylimoji kaltina bandymu nužudyti

Aktorius Shia LaBeoufas sulaukia vis rimtesnių kaltinimų dėl emocinio ir fizinio smurto prieš moteris. Jo buvusi mylimoji, atlikėja FKA Twigs, interviu metu sakė, kad vyras fiziniu smurtu jos vos nenužudė, bandydamas ją pasmaugti, ir atskleidė daugiau šokiruojančių detalių.
Shia LaBeoufas ir FKA Twigs
Shia LaBeoufas ir FKA Twigs / „Scanpix“ nuotr.

Tęsiantis žinomų moterų bylai prieš aktorių Sh.LaBeoufą dėl seksualinio, emocinio ir fizinio smurto, atlikėja FKA Twigs, kurios tikrasis vardas Tahliah Barnett, „CBS This Morning“ interviu atskleidė daugiau šokiruojančių detalių iš jųdviejų praeities, rašo „Daily Mail“.

Pokalbio metu laidos vedėja Gayle King dainininkės paklausė, kodėl ji nenorėjo pabėgti nuo aktoriaus, jeigu jų santykiai buvo grįsti smurtu.

„Manau, kad mums metas nustoti klausti šio klausimo, – atsakė FKA Twigs. – Žinau, kad klausi iš meilės, bet į šį klausimą nebeatsakinėsiu, nes iš tiesų mes turėtume pasiteirauti skriaudėjo: kodėl tu smurtaudamas ką nors laikai įkaitu?“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Shia Labeoufas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Shia Labeoufas

Atlikėja pridūrė dažnai girdinti, kaip kiti jai esą sako, jog esant tikrai blogai situacijai ji tiesiog galėjo išeiti. „Ne, buvo taip blogai, kad aš negalėjau išeiti“, – paaiškino ji.

Bandė pasmaugti mylimąją?

Viena iš priežasčių dėl to, jog moteris iš santykių negalėjo pabėgti, esą buvo psichologinės manipuliacijos, dėl kurių ji galėjo pradėti abejoti savo pačios psichologine sveikata. Esą aktorius prisiimdavo dalį kaltės, tačiau vėliau ją neigdavo.

„Galų gale, viskas pasidarė fiziška. Pavyzdžiui, buvo tokių atvejų, kai jis mane pastumdavo ir sakydavo: tu nugriuvai. Aš taip sutrikdavau, galvodavau, gal tikrai nugriuvau“, – pasakojo atlikėja.

Netrukus, pradėjusi pasakoti apie tai, kaip Shia jos galimai vos nenužudė, FKA Twigs apsipylė ašaromis. Kaip teigė moteris, viskas vyko 2019-ųjų Valentino dieną, jiems kartu su Shia automobiliu vykstant į SPA.

„Jis pradėjo smarkiai viršyti greitį ir pasakė, kad jei aš pripažinsiu, jog jo nemyliu ir kad ketinu jį palikti, jis trenksis automobiliu į sieną, – atviravo moteris. – Pagalvojau, oho, jam taip reikia mane kontroliuoti, kad dėl to jis nužudytų mus abu.“

Netrukus Shia esą nusprendęs sustoti degalinėje, kur, kaip pasakojo FKA Twigs, jis bandė iškraustyti jos visus krepšius. Netoli stoviniavo ir nepažįstami vyrai, kurie poros elgesį tiesiog stebėjo.

„Scanpix“/AP nuotr./FKA Twigs
„Scanpix“/AP nuotr./FKA Twigs

„Prisimenu, kad galvojau: viskas baigta, nebegaliu šito daryti“, – sakė FKA Twigs. Tačiau čia pat esą Shia „ją pakėlė, numetė prie automobilio ir pradėjo smaugti“. „Tada supratau, kad man reikia pagalbos norint nutraukti šiuos santykius“, – prisipažino atlikėja.

„O ką darė degalinėje stovėję vyrai?“ – paklausė laidos vedėja. „Nieko. Jie tik stebėjo mus, o aš jaučiausi labai viena“, – detales atskleidė atlikėja.

Po šio savaitgalio, grįždama namo, FKA twigs teigė pasižiūrėjusi į save veidrodyje. Šis vaizdas ją šokiravo.

„Viena mano kūno pusė buvo pusiau juoda, pusiau mėlyna, – sužalojimus prisiminė ji. – Prisimenu, kaip galvojau: juk aš ir šokėja, labai myliu savo kūną, taip juo rūpinuosi...“

Čia moteris sau uždavusi ir daug klausimų: kada viskas pasidarė taip blogai? Kaip ji atsidūrė šitoje situacijoje. Juk niekada negalvojo, kad taip gali nutikti būtent jai.

Tada ji teigė paskambinusi pagalbos linija nuo smurto artimoje aplinkoje nukentėjusioms aukoms.

Sh.LaBeoufas: „Dauguma šių kaltinimų nėra teisingi“

Į bent jau teismo ieškinyje nuskambėjusius kai kuriuos teiginius kiek anksčiau atsakė ir pats Sh.LaBeoufas, „The New York Times“ adresuotame elektroniniame laiške rašęs: „Neturiu galios pasakoti, kaip mano elgesys vertė juos jaustis. Neturiu jokių pasiteisinimų dėl savo alkoholizmo ar agresijos, tik racionalius paaiškinimus. Daugelį metų skriaudžiau save ir visus aplinkinius.

„Scanpix“ nuotr./3 vieta – Shia LaBeoufas – 35,8 JAV dolerių
„Scanpix“ nuotr./3 vieta – Shia LaBeoufas – 35,8 JAV dolerių

Esu įskaudinęs artimiausius žmones. Gėdijuosi šios istorijos ir atsiprašau visų, kuriuos įskaudinau. Nieko daugiau pasakyti tikrai negaliu.“

Aktorius, papasakojęs FKA Twigs ieškinio detales, teigė, jog „dauguma šių kaltinimų nėra teisingi“ ir pridūrė esantis skolingas moterims „galimybę viešai pasisakyti ir prisiimti atsakomybę už tai“.

„Transformerių“ žvaigždė sakė šiuo metu besilaikantis 12 žingsnių blaivumo programos ir reguliariai vaikštantis pas psichologą.

„Nesu pasveikęs nuo potrauminio streso sindromo ir alkoholizmo, bet esu pasiryžęs padaryti viską, kad išgyčiau. Visada apgailestausiu dėl žmonių, kuriems kenkiau“, – pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas