Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alos Pugačiovos anūko žmona pasidalijo pompastiškų vestuvių vaizdo įrašu: „Pačios kiečiausios akimirkos“

Rusijos estrados primadonos Alos Pugačiovos anūko Nikitos Presniakovo žmona praėjus beveik mėnesiui po vestuvių paviešino pompastiškos šventės vaizdo įrašą.
Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova
Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova / „Instagram“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Alos Pugačiovos anūkas Nikita į šuns dienas išdėjo žurnalą, apmokėjusį jo pompastiškas vestuves

„Pačios kiečiausios, ryškiausios ir jautriausios mūsų vestuvių akimirkos! Ačiū (operatoriui) Sergejui Andrejevui už patį kiečiausią video ir galimybę išgyventi tas akimirkas dar ir dar kartą!“ – pasidalijusi vestuvių vaizdo įrašo ištrauka instagrame rašė Aliona Krasnova.

Štai šis vaizdo įrašas:

15min primena, kad Rusijos estrados primadonos Alos Pugačiovos anūkas Nikita Presniakovas su modeliu ir studente Aliona Krasnova po trejų metų draugystės susituokė liepos 27-ąją. Jų vestuves Rusijos žiniasklaida jau spėjo praminti metų vestuvėmis.

Lygiai taip pat joms galėtų prilipti ir skandalingiausių etiketė, mat netrukus po vestuvių Nikita Presniakovas be jokių skrupulų į šuns dienas išdėjo žurnalą, apmokėjusį visą pompastišką puotą. Rusijos žiniasklaidoje skelbiama, kad dainininkės Kristinos Orbakaitės sūnų sunervino tai, jog jiedu su Aliona neva buvo pavaizduoti kaip kvailiai ir žurnalas iš jų vestuvių tenorėjo užsidirbti, dėl to ir gerokai viską pagražino, pavyzdžiui, paskelbęs, kad vestuvės kainavo 25 mln. rublių (360 tūkst. eurų).

Toks Nikitos elgesys užkliuvo ne vienam gerbėjui: jie piktinosi, kad šis nemokamai atšventė tokias pompastiškas vestuves, o paskui dar turėjo įžūlumo akiplėšiškai skųstis. Ne vienas internautas atkreipė dėmesį, kad jeigu Nikita nenorėjo, jog iš jo vestuvių būtų pelnomasi, visų pirma nereikėjo jų parduoti žurnalui.

TAIP PAT SKAITYKITE: Alos Pugačiovos anūko nuotaka per vestuves pakeitė mažiausiai 4 sukneles

Iš pradžių pora neketino vykti medaus mėnesio dėl itin įtempto Nikitos Presniakovo darbų grafiko, tačiau rugpjūčio viduryje jis vis dėlto rado kelias laisvas dienas ir su naująja žmona išvyko trumpai pailsėti Kipro saloje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas