Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Amber Rose – šokas: mylimasis prisipažino buvęs neištikimas su 12 moterų

Amber Rose (37) partneris, muzikos prodiuseris Alexanderis Edwardsas prisipažino buvęs neištikimas. Netrukus po to, kai modelis instagramo istorijose apkaltino mylimąjį slaptais romanais net su 12 skirtingų moterų, tiesioginę transliaciją tame pačiame soc. tinkle surengė ir muzikos prodiuseris.
Alexanderis Edwardsas, Amber Rose
Alexanderis Edwardsas, Amber Rose / Vida Press nuotr.

Internautams Alexanderio Edwardso pasiteiravus, ką jis mano apie Amber Rose viešus pareiškimus, jis sakė: „Pagalvojau „Šūdas, mane prigavo“. Jau anksčiau buvo pričiuptas, suprantate, bet jai, akivaizdu, tapo gana.“

Vyras tiesioginės transliacijos metu prisipažino vis dar mylintis Amber Rose, jųdviejų vaiką ir partnerės sūnų iš ankstesnių santykių, bet taip pat pareiškė turintis potraukį moterims.

„Galiausiai, nemanau, kad galima būti laimingu arba sėkmingu, jei nesi visiškai savimi, nesvarbu ar kiti tai supranta, ar meta tau kaltę. Toks jau esu, bet ji nenori būti taip mylima“, – tęsė jis.

Alexanderis Edwardsas pridūrė suprantantis, kad Amber Rose „bandė su tuo susitaikyti ir nekreipti dėmesio“, bet „ilgiau kentėti nebegalėjo“. Jis puikiai tai suvokia ir mylimosios nekaltina.

„Žinau galintis liautis (būti neištikimu), – toliau teisinosi vyras. – Dėl jos galėčiau kokius šešis mėnesius labai pasistengti, uždrausti sau būti savimi tiek ilgai, kiek tik ištverčiau, bet nenoriu taip gyventi“, – sakė jis.

Su Alexanderiu Edwardsu Amber Rose augina beveik dvejų metų amžiaus sūnų Slashą Electricą. Iš ankstesnės santuokos su atlikėju Wiz Khalifa modelis dar turi 8-erių sūnų Sebastianą Taylorą.

Instagramo istorijose Amber Rose rašė, kad pavargo nuo nuolatinių neištikimybių ir gėdos. Ji kreipėsi ir į 12 moterų, kurių dalies vardus modelis pridūrė žinanti, tik neatskleisianti.

„Visos jūs žinojote, kad jis turi merginą ir kūdikį, bet vis tiek su juo permiegojote. Mačiau žinutes. Visos apie tai žinojote, bet jums ištikimybė nieko nereiškia, – rašė ji, pridūrusi, kad santykių su sūnaus tėvu atstatyti neįmanoma. – Nebegaliu būti vienintele, kuri stengiasi dėl savo šeimos. Buvau ištikima ir atvira, tačiau to paties nesulaukiau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas