Amerikos muzikos apdovanojimų raudonasis kilimas: svečiai šventę supainiojo su Helovinu

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Los Andžele praūžė Amerikos muzikos apdovanojimai, žiūrovams dovanoję ne vieną įspūdingą muzikinį numerį. Akis kur paganyti buvo ir prieš renginį – raudonuoju kilimu žengusios žvaigždės stebino netikėtais ir keistais stiliaus sprendimais.
Patrickas Simondacas, Bleona Qereti, Nickas Cannonas ir Diana Ross
Patrickas Simondacas, Bleona Qereti, Nickas Cannonas ir Diana Ross / „Scanpix“ nuotr.

Daugiau apie Amerikos muzikos apdovanojimus skaitykite ČIA

Amerikos muzikos apdovanojimų raudonojo kilimo madas apžvelgę mados kritikai gūžčiojo pečiais pamatę kai kurių svečių stilių – rodėsi, tarsi jie būtų supainioję muzikos šventę su Helovinu.

Ir išties – šįkart ant raudonojo kilimo tikrai netrūko labai keistų kostiumų, kurie kuo puikiausiai būtų atrodę kokioje nors persirengėlių šventėje ar karnavale, tačiau ne muzikos apdovanojimų kontekste...

Tarp blogiausiai apsirengusių apdovanojimų svečių pateko net ir legendinė dainininkė Diana Ross, kuri tą vakarą buvo pagerbta specialiu apdovanojimu už visos karjeros pasiekimus. Jos gotikinis-raganiškas įvaizdis su pretenzinga karūna tikrai neliko nepastebėtas, bet ne iš gerosios pusės.

„Scanpix“/AP nuotr./Diana Ross
„Scanpix“/AP nuotr./Diana Ross

Tradiciškai apie save priminė iš Albanijos kilusi dainininkė Bleona Qereti – apie ją dažniau išgirstama būtent dėl keistų drabužių, o ne muzikos. Šįkart ji apsivilko sidabru blizgantį drabužį, kuris vieniems priminė cirko akrobatės, kitiems – orkestro šokėjos kostiumą.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Bleona Qereti
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Bleona Qereti

Akį traukiantį drabužį pademonstravo ir ekscentriškasis makiažo guru Patrickas Simondacas – jis pasipuošė salotinės spalvos kostiumu iš „judančių“ kutelių ir panašaus atspalvio turbanu.

Vida Press nuotr./Patrickas Simondacas
Vida Press nuotr./Patrickas Simondacas

Atlikėjos Julios Michaels raudona tiulio suknelė susiliejo su kilimu, o keistas drabužio modelis priminė keksiuką. Visiškai nesuprastas liko ir mazgas bei iškirptė ties pilvo sritimi...

Vida Press nuotr./Julia Michaels
Vida Press nuotr./Julia Michaels

Kantri muzikos dueto „Florida Georgia Line“ narys Tyleris Hubbardas ir jo žmona Hayley Stommel taip pat neįtiko mados kritikams – jie abu atrodė taip, tarsi savo drabužius būtų pasisiuvę iš užuolaidų.

Vida Press nuotr./„Florida Georgia Line“ nariai Tyleris Hubbardas ir Brianas Kelley su žmonomis
Vida Press nuotr./„Florida Georgia Line“ nariai Tyleris Hubbardas ir Brianas Kelley su žmonomis

Tarp blogiausiai apsirengusių vakaro svečių minimos ir dainininkės Bebe Rexha, Kehlani ir Erika Jayne, vakaro vedėja Tracee Ellis Ross, TV korespondentė Sibley Scoles, TV laidų vedėjas Nickas Cannonas, reperis Machine Gun Kelly, „Keistų dalykų“ aktorius Calebas McLaughlinas, muzikantas Andrew Wattas, „YouTube“ žvaigždė Lilly Singh, „Vampyro dienoraščių“ aktorė Kat Graham.

15min galerijoje – keisčiausiai apsirengę Amerikos muzikos apdovanojimų svečiai:

TAIP PAT SKAITYKITE: Selena Gomez ant raudonojo kilimo nustebino kardinaliais išvaizdos pokyčiais: virto blondine

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas